FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
USB-hubs

USB-hubs til Macbook Air 15 (2024)

Et praktisk tilbehør både i hjemmet og på arbejdspladsen er en USB-hub, hvor flere enheder kan tilsluttes. Vores udvalg omfatter enklere USB-hubs med to fatninger samt mere avancerede USB-hubs.
Læs mere USB-hubs til Macbook Air 15 (2024)

Populære produkter (30 af i alt 290)

Læs mere USB-hubs til Macbook Air 15 (2024)

Giver adgang til flere enheder

Moderne computere har ofte færre stik end ældre generationer og så er en USB-hub et smart valg til at få flere USB-porte til flere enheder. Afhængigt af hvor mange porte USB-hubben har, kan du nemt tilslutte alt fra printere og mus til tastaturer og eksterne SSD'er. Så tilslutter du bare din MacBook Air 15, når du vil bruge hubben.

Du kan også få andre funktioner såsom en HDMI-port eller en kablet netværksforbindelse. Hvis computeren er en nyere model, har den sandsynligvis en USB-C-port. Så kan en USB-hub give dig mulighed for at tilslutte udstyr med ældre USB-porte såsom USB-A. Tager du billeder, er der også en USB-hub med kortlæser til alt fra SD-kort og micro-SD til CF-kort.

Vælg kapacitet og udførelse ud fra behov

Jo flere USB-stik hubben har, jo mere kapacitet har du brug for. Navet vil også kræve mere strøm. Hvis du ønsker at tilslutte flere computere og andet udstyr, kan en USB-hub, der har en højere hastighed, være det bedste valg. Det vil give dig hurtigere overførsel, hvis du ofte har store dokumenter eller filer, der skal overføres.

Vælger du også en USB-hub med stativ, får du ikke kun en integreret hub, du får også en mere behagelig og ergonomisk arbejdsplads. Med et bærbart stativ kan du også arbejde, hvor du vil.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk