FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse til iPhone 14 Pro

En iPhone 14 Pro er en lækker smartphone med et flot design og mange muligheder. Derfor er smartphonen heller ikke nogen billig investering.
Læs mere skærmbeskyttelse til iPhone 14 Pro

Populære produkter (30 af i alt 66)

Læs mere skærmbeskyttelse til iPhone 14 Pro
Af den grund er det selvfølgelig klart, at du gerne vil passe godt på din iPhone 14 Pro. Det kan du bedst gøre ved at købe skærmbeskyttelse til den.

Derfor er skærmbeskyttelse en god idé

En iPhone 14 Pro har en glasskærm. Det betyder altså, at skærmen er af udsat materiale. Derfor kan du også let komme til at ridse den, hvis du har din smartphone i lommen, i en taske eller lignende. Du kan også risikere, at skærmen går helt i stykker, hvis du er så uheldig at tabe din iPhone. Af den grund er det en god idé med skærmbeskyttelse.

Sådan virker skærmbeskyttelse til iPhone 14 Pro

Når du gerne vil beskytte skærmen på din iPhone 14 Pro, kan du vælge blandt to forskellige typer skærmbeskyttelse:
  • Hærdet glas
  • Flydende glas

Hærdet glas

Fordelen ved hærdet glas er, at det er meget stærkere end almindeligt glas. Derfor består de fleste skærmbeskyttere også af hærdet glas, der er mærket med klassifikationen 9H. 9H betyder, at skærmbeskytterne er ni gange så hårde, som selve glasskærmen på din iPhone.

Flydende glas

Du kan også vælge at bruge flydende glas som skærmbeskyttelse. Det flydende glas består af en blanding, der smøres på din smartphone. Blandingen former en tynd hinde, der skal hærde. Når det flydende glas er hærdet, giver det også skærmen en beskyttelse, der kan nå op på 9H.

Skal jeg vælge hærdet glas eller flydende glas?

Hvis du vælger flydende glas, vil du ikke kunne se skærmbeskyttelsen på din smartphone, når først glasset er hærdet. Til gengæld vil du heller ikke kunne udskifte glasset, hvis det går i stykker. Det hærdede glas kan godt ses på din smartphone, men til gengæld kan du udskifte det efter behov, hvis det går i stykker eller får for mange ridser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk