FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Smart hjem Bridges og base stations

Broer & baseenheder til smarte hjem med iPhone / iPad

Basenheder/broer bruges i smarte hjem til at lade din kontrolenhed (f.eks.
Læs mere broer & baseenheder til smarte hjem med iPhone / iPad

Sorter efter:

Læs mere broer & baseenheder til smarte hjem med iPhone / iPad
iPhone eller iPad) kommunikere via andre protokoller end wifi/bluetooth såsom Z-Wave, 466MHz og lignende. Wifi og bluetooth kommunikerer normalt telefon med direkte.

De fleste broer understøtter kun én protokol, men der er også dem, der understøtter flere. Det er selvfølgelig også muligt at have flere broer for at kunne kommunikere gennem alle protokoller.

Broen/baseenhedens hovedopgave er at forbinde og styre de forskellige smarte enheder og sensorer, der er en del af dit hjemmeautomationssystem. Sådan bruges en bro eller baseenhed i et smart hjem:

Centraliseret kontrol

En bro eller baseenhed fungerer som et centraliseret kommandocenter for dit smarte hjem. Den er normalt forbundet til dit Wi-Fi-netværk og fungerer som et link mellem dine smartenheder og din smartphone, tablet eller computer.

Tilslutning af smarte enheder

Du forbinder dine smartenheder og sensorer til broen eller baseenheden. Det kan omfatte smarte lys, kontakter, termostater, låse, kameraer, bevægelsessensorer og meget mere. De fleste smartenheder bruger trådløse kommunikationsprotokoller såsom Zigbee, Z-Wave eller Wi-Fi til at oprette forbindelse til broen.

Konfiguration og kontrol

Ved at bruge en app på din smartphone eller computer kan du konfigurere og styre dine smarte enheder via broen. Du kan ændre indstillinger, planlægge automatiseringer og fjernstyre dine enheder hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse.

Automatiseringer og scenarier

Ved hjælp af broen kan du oprette brugerdefinerede automatiseringer og scenarier, der aktiveres baseret på fastsatte betingelser. Du kan for eksempel indstille dine smarte lys til automatisk at tænde, når bevægelsessensorer registrerer bevægelse i et rum.

Stemmekontrol

Hvis du har en stemmeassistent såsom Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple HomeKit, kan du bruge stemmekommandoer til at styre dine smartenheder, der er tilsluttet broen. For eksempel kan du sige "Alexa, sluk køkkenlyset" for at tænde eller slukke lyset.

Sikkerhed og overvågning

Docken kan integreres med dit hjems sikkerhedssystem, inklusive dørlåse, kameraer og bevægelsessensorer, for at overvåge og sikre dit hjem. Du kan modtage meddelelser og overvåge din ejendom i realtid.

Firmware-opdateringer

Producenter kan sende firmwareopdateringer til broen for at forbedre ydeevnen og sikkerheden af dine smartenheder. Det er vigtigt at holde din dock opdateret for at sikre, at alt kører problemfrit.

Sammenfattende fungerer en bro eller baseenhed som hjertet i dit smarte hjem, hvilket muliggør kommunikation og kontrol af dine smarte enheder. Ved at bruge en app og eventuelt stemmestyring kan du nemt tilpasse og automatisere funktioner i dit hjem for at øge bekvemmeligheden og effektiviteten i din hverdag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk