FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
iPad Pro 11 (2022) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPad Pro 11 (2022)

Det er en rigtig god idé at spendere lidt ekstra på skærmbeskyttelse, når man har brugt penge på en iPad Pro 11 (2022). Er uheldet ude, hvor man taber sin iPad, kan det hurtigt ske, at skærmen bliver smadret.
Læs mere skærmbeskytter til iPad Pro 11 (2022)

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til iPad Pro 11 (2022)
En smadret skærm, der skal udskiftes med en ny, er som oftest langt dyrere end et beskyttelsesglas.

Noget for ethvert behov

Inden for skæmbeskyttelse til iPad Pro 11 finder man flere forskellige typer. Der er de almindelige panserglas, som giver en rigtig god beskyttelse mod slag og ridser. Man kan sågar få et beskyttelsesglas, der føles som et stykke papir. Dette er især velegnet til dem, der bruger iPad'en som tegneværktøj. Denne type glas vil således højne iPad'ens funktionalitet og samtidig beskytte glasset. Som noget lidt nyere inden for skærmbeskyttelse til iPad Pro 11 finder man nu også flydende skærmbeskyttelse!

Beskyt skærmen på iPad Pro 11 med nanoteknologi

Et af de nyere produkter inden for skærmbeskyttelse til iPad er udviklet ved hjælp af nanoteknologi. Hvor andre typer skærmbeskyttere er hårde, er nano-skærmbeskyttelsen flydende. Den er derfor noget nemmere at påføre. Produktet fungerer som flydende glas, der ved hjælp af silica danner en hård overflade, der beskytter mod slag, støv, varme og UV-stråling.

For at beskytte skærmen på din iPad Pro 11 (2022) skal du bruge en skærmbeskytter til at holde fedtpletter, ridser og snavs væk. Dette kan være en billig forsikring, hvis ulykken er over.

For optimal beskyttelse af din tablet kan du kombinere en af skærmbeskyttelserne nedenfor med et passende cover eller etui.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk