FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Macbook Pro 16 (2021) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til Macbook Pro 16 (2021)

Beskyt skærmen og forlæng levetiden på din Macbook Pro 16" (2021) ved hjælp af en skærmbeskytter ! En skærmbeskytter eller skærmbeskytter er en nem måde at reducere risikoen for r ridser på skærmen på din nye Macbook .
Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 16 (2021)

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 16 (2021)
Et cover til en MacBook Pro 16" fra 2021 tilbyder flere beskyttende fordele for enheden:

Beskyttelse mod ridser

Skærmbeskytteren danner en beskyttende barriere over skærmens overflade, som beskytter den mod ridser, der kan opstå ved daglig brug, såsom kontakt med nøgler, kuglepenne eller andre hårde genstande ¥l.

Beskyttelse mod snavs og fingeraftryk

Skærmbeskyttere kan hjælpe med at reducere forekomsten af snavs og fingeraftryk på skærmen og holde skærmen renere og klarere.

Reduceret blænding

Nogle skærmbeskyttere har anti-reflekterende egenskaber, der hjælper med at reducere genskin fra sollys eller stærk belysning, hvilket kan forbedre synlighed og reducere øjenbelastning.

Beskyttelse i tilfælde af ulykker

Selvom skærmbeskyttere primært er designet til at beskytte mod ridser og snavs, kan de også tilbyde en vis grad af beskyttelse mod fald eller stød, selvom de ikke kan garantere fuld beskyttelse Fuldstændig beskyttelse mod alvorlige skader.

Forbedret privatliv

Nogle skærmbeskyttere inkluderer privatlivsfiltre, som begrænser den vinkel, hvorfra skærmindhold kan ses, hvilket er nyttigt til at beskytte følsomme oplysninger i offentlige rum.

Det er vigtigt at vælge en skærmbeskytter, der er specielt designet til MacBook Pro 16" fra 2021 for at sikre en perfekt pasform og optimal funktionalitet. Installation bør ske omhyggeligt for at undgå bobler eller støv under coveret.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk