FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Bestil senest 20. december, åbent køb til februar. Læs mere her

Dekorer dit hjemmekontor med fokus på ergonomi, komfort og stilrenlighed

Hjemmekontor I denne kategori finder du et stort udvalg af udstyr til din hjemmearbejdsplads. Dette kan hjælpe med at forbedre ergonomien, få styr på kablerne, holde videomøder via nettet og meget andet. Her kan du shoppe alt fra trådløse tastaturer og mus til kabelbakker og headsets ? plus alt det midt imellem. Læs mere om dekorer dit hjemmekontor med fokus på ergonomi, komfort og stilrenlighed

Udvalgte produkter (30 af i alt 480)

Læs mere om dekorer dit hjemmekontor med fokus på ergonomi, komfort og stilrenlighed
Dekorer dit hjemmekontor med fokus på ergonomi, komfort og stilrenlighed

Hjemmearbejdsplads ? og hvad så?

Skal du i en kortere eller længere periode udføre dit arbejde ved computeren hjemmefra? Måske vil du gerne have oprettet et permanent hjemmekontor? Så du kan tage en hjemmearbejdsdag, når det er belejligt for eksempel i forbindelse med et planlagt håndværkerbesøg eller en tandlægeaftale?

Hvis din arbejdsgiver pålægger dig at arbejde hjemmefra, bliver det nødvendige IT-udstyr sandsynligvis stillet til rådighed for dig. Men måske vil du gerne opgradere til noget bedre eller mere end det, din IT-afdeling kan levere. Hvis du derimod opretter hjemmekontor på eget initiativ, står du naturligvis selv for at anskaffe det nødvendige udstyr.

Uanset hvad din situation er, kan du her hos os finde alt det, du har brug for til din hjemmearbejdsplads. I denne kategori er der rigtig mange forskelligartede varer. Brug eventuelt søgefunktionen og muligheden for at filtrere søgeresultatet. Så finder du hurtigt det, du er på jagt efter.

Få det bedst mulige ud af dit hjemmekontor

En hjemmearbejdsplads er med til at give mere frihed, fleksibilitet og effektivitet i din hverdag. Mange arbejdsopgaver kan udføres hjemmefra, når du har adgang til e-mail, Skype, Word, Excel, og hvad du ellers bruger i dit daglige arbejde.

Men det er også vigtigt, at du indretter dit hjemmekontor som en oase, hvor du føler dig godt tilpas. Hvad der skal til, for at du har en behagelig arbejdsplads, der gør det let for dig at holde fokus og være produktiv ? ja, det ved du bedst selv.

Her i kategorien finder du en lang række valgmuligheder, som du kan gå på opdagelse i for at få det bedst mulige ud af dit hjemmekontor.
Tillbage