FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Apple Watch

Apple Watch tilbehør

Hvis du har et Apple Watch siddende om håndleddet, ved du, hvor udsat det sidder. Derfor er det en god ide at beskytte dit Apple Watch – og særligt skærmen.
Læs mere apple Watch tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 1661)

Læs mere apple Watch tilbehør
Hvis uheldet er ude, kan det være dyrt at få repareret. Dette kan du heldigvis undgå meget enkelt.

Beskyt skærmen

Du bør gøre alt for at beskytte skærmen. Et enkelt slag kan på et øjeblik totalskade dit Apple Watch. Der findes primært to muligheder for beskyttelse. Uanset hvilken du vælger, vil du få optimal beskyttelse til hverdagsbrug.

Case af plastik eller glas

Du kan få en case med en gennemsigtig del, der beskytter skærmen. En case er fremstillet af enten plastik eller glas. En case beskytter også resten af Apple Watch, og du monterer den typisk ved ganske enkelt at sætte den omkring dit Apple Watch.

Tynd skærmbeskyttelse

Du kan også vælge en tynd skærmbeskyttelse. Det er en tynd film eller folie, du sætter på skærmen. Den ligger som et tyndt og næsten usynligt lag, som er med til at beskytte mod fingeraftryk, snavs og ridser.

Adgang til knapper

Hvis du vælger løsningen med en case af god kvalitet, får du et smart, praktisk og ergonomisk design. Det betyder, at du fortsat har adgang til betjeningsknapper og andre funktioner som f.eks. opladning på Apple Watch. Du kan således betjene dit Apple Watch og sætte det til opladning uden at skulle fjerne den beskyttende case.

Hvis du vælger den tynde skærmbeskyttelse, vil den trykfølsomme skærm på Apple Watch ligeledes forblive fuldt funktionel. Tynd skærmbeskyttelse af god kvalitet ses og mærkes stort set ikke, og derfor får du fuld beskyttelse uden at hæmme funktionaliteten eller skjule designet af det flotte Apple Watch.

Flotte og stilrene remme og andet tilbehør til Apple Watch

Med Apple Watch tilbehør kan du også få flotte og stilrene remme. Remmene er af forskelligt materiale. Du kan få dem i flere forskellige farver, så de udtrykker lige netop din stil og personlighed. Du kan få remme af silikone, som er egnede til dig, der dyrker meget sport. Du kan også få remme i metal, der ser mere eksklusive og fine ud, hvis du bærer dit Apple Watch som et smykke.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk