FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini

Køb AirPods 3 tilbehør

Med de nye AirPods 3 (tredje generation) får du trådløse hovedtelefoner i en fantastisk god kvalitet. Der er masser af lækre funktioner i AirPods 3.
Læs mere Køb AirPods 3 tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 263)

Læs mere Køb AirPods 3 tilbehør
  • Spilletid på hele seks timer (fem timer med rumlig lyd slået til)
  • Taletid på 4 timer på en enkelt opladning
  • Sved- og vandafvisende
  • Rumlig lydfunktion, som registrerer hovedbevægelser
  • Adaptiv EQ

Alle disse funktioner giver dig en helt unik lydoplevelse med AirPods 3. Med AirPods 3 får du alt, hvad du kan tænke dig i et sæt trådløse øretelefoner. De er super hurtige at lade op, bare fem minutter i etuiet giver en hel times afspilningstid.

Selvom AirPods 3 har en masse funktioner, ønsker mange at forsyne dem med ekstra tilbehør i form af fx ladestationer, rengøringskit eller personligt udstyr som eksempelvis et lækkert læderetui. Inden for dette område er der heldigvis rigtig meget at vælge imellem.

Masser af tilbehør

Der findes en lang række tilbehørsprodukter til AirPods 3. I denne kategori samler vi løbende det bedste, som de forskellige udstyrsproducenter har at byde på inden for tilbehør til AirPods 3.

Meget tilbehør til Apples produkter fås i forskellige modeller, udformninger og farver, og det kan godt være en udfordring at overbevise sig selv om, at man nu vælger det helt rigtige. Her er du imidlertid godt hjulpet i vores webshop.

Et hurtigt tip

Er du fx på jagt efter en ladestation, så skriv ganske enkelt "ladestation" i søgefeltet, og vælg herefter at filtrere søgeresultatet, så der kun vises ladestationer, som er kompatible med AirPods 3. Vanskeligere behøver det ikke at være!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk