FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ry
ipad cover
ram mount
ipad
cricut
pen
taske med
brodit
tomtoc
iphone 15 pro max
magsafe
moment
ram-mount
nomad
iphone 14 cover
powerbank
ulanzi
foto
ram mount b base
airtag
Bestil inden kl. 14 den 19. december for garanteret levering inden jul - Læs mere om datoer & tidspunkter
Apple TV

Apple TV tilbehør

Et Apple TV gør hvert tv smart. Når du tilslutter dette via USB, får du adgang til en hel verden af apps og underholdning.
Læs mere apple TV tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 95)

Læs mere apple TV tilbehør
Hvis du har andre enheder fra samme producent; som en iPad , iPhone eller Mac; Du kan også nemt opbygge dit eget digitale økosystem med samarbejdende teknologigadgets. Hvis du også investerer i et par Homepods for at få god lyd i din stue, er et Apple TV et must for at få mest muligt ud af dem.

Nogle mener, at udviklingen af smarte tv'er har gjort Apple TV overflødig. Intet kunne være længere væk fra sandheden. Selvom det måske ikke skiller sig så meget ud i konkurrencen, da den kom, har den stadig en overlegen grænseflade. De fleste mennesker, der er gået fra Apple til noget andet, kan vidne om, at når det kommer til brugeroplevelse, er der ingen, der slår Cupertino-firmaet på fingrene.

Beskyt fjernbetjeningen

Ud over selve kassen kan du også købe flere praktiske tilbehør til Apple TV . Fjernbetjeningen har en vane med at forsvinde eller bryde. Her finder du flere forskellige typer beskyttelse eller holdere, der øger dets levetid. Hvis du ikke ønsker, at kassen skal være synlig foran, finder du indehavere eller kasser til den. Hvorfor ikke camouflere dit Apple TV og få det til at ligne en old school Nintendo?

Da Apple TV er en smart gadget, der reagerer på digitale signaler, kan du skjule den næsten hvor som helst i rummet. Skru den til en skuffe, under en hylde eller på væggen. Derefter kan du holde din tv-bænk ren, men stadig være i stand til at nyde alt, hvad denne underholdningsmaskine tilbyder i form af streamede programmer og spil.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk