FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
taske
tás
oplader
nomad
airtag
magsafe
brodit
iphone 15 pro max
ulanzi
cricut joy
iphone x cover
ram
iphone 15 pro cover
stylus
tomtoc
iphone 12 mini
powerbank
Macbook Air 13 (2022) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til Macbook Air 13 (M2, 2022)

Hvis du har en Macbook Air 13 (fra 2022 med en M2-chip) og ønsker at skærmen skal være fri for ridser, er du kommet til det rette sted. Her finder du en lang række forskellige typer skærmbeskyttere , der giver din Macbook optimal beskyttelse .
Læs mere skærmbeskytter til Macbook Air 13 (M2, 2022)

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til Macbook Air 13 (M2, 2022)

Forskellige slags skærmbeskyttere

Hos os finder du et bredt udvalg af skærmbeskyttere til dig, der har en Macbook Air 13 (M2, 2022) . Skærmbeskytterne er helt gennemsigtige, så du kan bruge din computer som normalt, men med bedre beskyttelse. Derudover er de meget tynde, hvilket betyder, at du slet ikke vil lægge mærke til din skærmbeskytter.

Udover at finde et bredt udvalg af skærmbeskyttere, finder du også glas, der beskytter dit privatliv. Denne type beskyttelse kaldes privacy glass eller privacy filter, som er det svenske udtryk.

For at du kan finde noget, der passer til både din Macbook og din pung, har vi valgt at tilbyde et varieret udvalg. Du kan for eksempel vælge mellem skærmbeskyttere og privatlivsfiltre i forskellige prisklasser.

Sådan bruger du en skærmbeskytter

Vores skærmbeskyttere til Macbook Air 13 er meget nemme at bruge. Det eneste du skal gøre er at fjerne låget fra emballagen og fjerne eventuel beskyttelsesfilm. Så sætter du beskyttelsen på din computers skærm.

Oftest går det meget glat og nemt, men bliver det skævt, kan du hurtigt justere inden limen tørrer. Så snart beskyttelsen er på plads, kan du begynde at bruge din computer som normalt. Herefter får skærmbeskytteren de værste ridser, og displayet er slet ikke påvirket. Det betyder, at din computer holder længere.

Beskyt skærmen på din Macbook Air 13 (2022) med en skærmbeskytter . Normalt er disse lavet af plastik eller hærdet glas.

Der findes også privatlivs-beskyttende glas, såkaldt "privacy-glas" eller privatlivsfiltre.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk