FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
airtag
oplader
taske
tás
nomad
cricut joy
magsafe
iphone 15 pro max
brodit
ulanzi
iphone x cover
tomtoc
ram
powerbank
iphone 12 mini
stylus
musemåtte
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 14 Plus

At sørge for beskyttelse af nyerhvervet og imødeset teknologi er en fornuftig strategi. Særligt når du som forbruger vælger at investere i et dyrt kvalitetsprodukt.
Læs mere skærmbeskytter til iPhone 14 Plus

Populære produkter (30 af i alt 51)

Læs mere skærmbeskytter til iPhone 14 Plus
Med den nyeste skærmbeskyttelse til iPhone 14 Plus er dette en nem og ligetil opgave.

Innovativ og diskret beskyttelse

Moderne skærmbeskyttelse er efterhånden så efterprøvet og udviklet, at den hverken kan mærkes eller ses. Med en tykkelse på omkring 0,3 mm vil det ekstra lag glas på din skærm ikke forringe din telefons æstetiske udtryk; designet vil være ganske upåvirket, da glasset er noget nær usynligt. Dertil kommer, at funktionaliteten af skærmen heller ikke nedsættes. Du kan derfor nyde godt af en beskyttet skærm uden påvirkning af følsomheden på din telefons touch-funktion. Dog er det ved montering meget vigtigt, at skærmen på din iPhone er fuldstændig rengjort. Årsagen til dette er, at snavs fanget mellem din skærm og den monterede beskyttelse kan resultere i forringelse af touch funktionen. Derfor tilbyder de fleste forhandlere montering, så du er sikret et optimalt resultat.

Hvilke materialer består din skærmbeskyttelse af?

Som oftest består moderne skærmbeskyttelse af såkaldt hærdet glas, og du vil også kunne støde på betegnelsen H9. Sidstnævnte indikerer, at denne type glas er hele ni gange hårdere end almindeligt glas. Hærdningsprocessen er relativt simpel; glasset opvarmes til omkring 700-750 grader, for derefter at blive nedkølet med luft under tryk. Herved opnås hærdning, og du sikres en højere grad af beskyttelse mod fald og slag.

Herudover har mange typer skærmbeskyttelse en lamineret overflade, hvilket vil forhindre splintring i tilfælde af, at skærmbeskyttelsen skulle gå i stykker. Dette vil holde glasset på plads, indtil du har mulighed for at skifte beskyttelsen ud.

Udvalget af skærmbeskyttelse til iPhone 14 Plus er mangfoldigt, så du nemt kan få dækket lige netop dine behov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk