FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Foto og film

Foto- og filmtilbehør til iPhone

Tag billeder og videoer med din iPhone og specialdesignede fotolinser. Eller film mere stabilt med et stativ.
Læs mere foto- og filmtilbehør til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 945)

Læs mere foto- og filmtilbehør til iPhone
For at bruge standard filmstativ til iPhone kræves en holder fra fx Joby.

Her er også produkter til at lette at tage selfies, såsom etuier med indbygget LED-lys og selfie-sticks. Du kan også finde termiske kameraer til at finde ud af, hvor kold luft siver ind i dit hjem.

Vil du blive en bedre fotograf? Se vores 9 tips til bedre billeder med din iPhone

Hvis du vil forbedre dine fotograferingsevner med din iPhone, er der adskillige tilbehør og gadgets, der kan hjælpe dig med at tage bedre billeder og være mere kreativ. Her er nogle populære tilbehør, der kan gøre dig til en bedre iPhone-fotograf:
 1. Stativ: Et stativ giver stabilitet og giver mulighed for lange eksponeringer, selvportrætter eller gruppebilleder med selvudløser. Der er både kompakte og fleksible stativer, der er nemme at transportere.
 2. Linse til mobiltelefon: Aftagelige linser, såsom vidvinkel- og makroobjektiver, kan monteres på dit iPhone-kamera, hvilket giver dig nye perspektiver og muligheder for at tage unikke billeder.
 3. Ekstern blitz: En ekstern blitz kan give bedre belysning i svagt lys eller til at udfylde skygger. Vælg en, der er kompatibel med din iPhone og kan monteres på din enhed.
 4. Fjernudløser: En fjernudløser, ofte via Bluetooth eller en app, giver dig mulighed for at tage billeder uden at røre din iPhone. Det minimerer risikoen for rystende billeder under lange eksponeringer, eller når du vil være med på billedet.
 5. Gimbal Stabilizer: En gimbal er en enhed, der stabiliserer dit iPhone-kamera og gør det muligt at tage glatte og professionelt udseende videoer, selv når du er i bevægelse.
 6. Farvefiltre: Farvefiltre kan tilføje kreative effekter og toner til dine billeder. De bruges ofte til at skabe stemning eller til at give en vintage-følelse til dine billeder.
 7. Apps til mobilfotografering: Der er mange tredjepartsapps, der giver dig avancerede kamerafunktioner og redigeringsværktøjer. Prøv nogle af dem for at tage bedre kontrol over din fotografering.
 8. Sikkerhedskopieringsenheder: For at sikre, at du ikke mister dine dyrebare billeder, kan du overveje at bruge en backup-enhed som en trådløs harddisk, der automatisk sikkerhedskopierer dine billeder.
 9. Skærmbeskytter med antirefleksbehandling: En skærmbeskytter med antirefleksbehandling kan reducere refleksioner og give dig en klarere skærm, når du tager billeder udendørs.
 10. Vandtætte etuier: Hvis du elsker at skyde under vand eller under fugtige forhold, skal du sørge for at bruge et vandtæt etui, der beskytter din iPhone mod vand og fugt.
 11. Ekstra batterier og powerbanks: Optagelse og redigering kan hurtigt dræne din iPhones batteri. Hav altid ekstra batterier eller en powerbank ved hånden til længere optagesessioner.

Afslutningsvis kan dette tilbehør hjælpe dig med at øve og forbedre dine fotograferingsevner med din iPhone ved at give dig mere kontrol, stabilitet og kreative muligheder. Afhængigt af dine specifikke interesser og behov kan du vælge det tilbehør, der passer bedst til din fotografering.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk