FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
airtag
oplader
taske
tás
nomad
cricut joy
magsafe
iphone 15 pro max
brodit
ulanzi
iphone x cover
tomtoc
ram
powerbank
iphone 12 mini
stylus
musemåtte
Generelt tilbehør VR-glasögon

VR-briller - smart tilbehør til din iPhone

Hvis du ønsker smart og mere avanceret iPhone-tilbehør, kan du fx vælge VR-briller. De fungerer ved, at du placerer din iPhone i brillerne, hvorefter skærmen på din iPhone nu fungerer som dit synsfelt.
Læs mere VR-briller - smart tilbehør til din iPhone

Sorter efter:

Læs mere VR-briller - smart tilbehør til din iPhone
Ved bevægelser af hovedet vil det, du ser på skærmen, følge dine bevægelser. Det er en interaktiv oplevelse, som du kan anvende til både spil, film og billeder. Det er med til at skabe en oplevelse af naturtro 360-graders visning af begivenhederne.

Vælg den rigtige størrelse

Når du skal vælge VR-briller som iPhone-tilbehør, er det vigtigt, at du vælger en størrelse, som passer til din iPhone-model. Vær derfor opmærksom på, hvor stor skærmen på din iPhone er, og om VR-brillerne understøtter denne størrelse. Du kan også finde informationer om kompatibilitet under hvert produkt i kategorien.

VR-briller med indbyggede høretelefoner

Du kan få VR-briller med indbyggede høretelefoner. Dette giver en endnu større indlevelse i det, du ser og oplever på skærmen på din iPhone. VR-briller med indbygget lyd stimulerer både syn og hørelse, og lukker dig inde i en verden, hvor du både ser og hører alt det, der er omkring dig. Dette bidrager til den realistiske oplevelse af at være til stede selv.

Renseklud til VR-briller

Du kan få en renseklud som tilbehør til dine VR-briller. Ved hyppig brug kan du opleve, at brillerne bliver støvede eller snavsede. Derfor er det en god ide at købe en renseklud, så du kan rengøre brillerne efter brug. På den måde sikrer du også længere levetid og bedre hygiejne.

VR-brillerne passer til de fleste mobiltelefoner, men de vi sælger skal passe:
  • iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini
  • iPhone 11/11 Pro / 11 Pro Max
  • iPhone X / Xs / Xs Max
  • iPhone SE2 / 8/7/6 / 6S (Plus)
  • iPhone SE / 5 / 5S
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk