FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Macbook Pro 13 (2022) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til Macbook Pro 13 (2022)

Skærmen er en af de vigtigste dele af en computer, især en bærbar computer, som du nemt kan tage med dig overalt. At skulle udskifte en ødelagt skærm medfører en ret høj omkostning og betyder også, at du skal undvære din computer i et stykke tid.
Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 13 (2022)

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 13 (2022)
Der er dog en ret bekvem måde at beskytte din skærm på på en forholdsvis billig måde - med en af vores skærmbeskyttere .

Skærmbeskytter med forskellige funktioner

Hovedfunktionen for en skærmbeskytter er naturligvis at beskytte skærmen mod ridser og revner. Det er nemt for skærmen at blive beskadiget, hvis du plejer at have den med i tasken, men også selvom du bærer den fra rum til rum derhjemme.

Udover at beskytte din computerskærm, kan en skærmbeskytter dog have andre funktioner at byde på. Nogle varianter har et Bluelight-filter, som beskytter dine øjne mod skadeligt blåt lys. Der er også skærmbeskyttere med privatlivsfiltre. Med sådan en enhed kan ingen andre end den, der sidder foran computeren, se, hvad du ser på skærmen. Det er perfekt, hvis du arbejder hjemmefra eller på en café og ikke ønsker, at nogen skal se ting som personlige data fra kunder eller lignende.

Skærmbeskyttere til Macbook Pro 13 (2022) er primært plastikfilm, som du sætter på skærmen. De er tynde, og du bemærker ikke engang, at du har en. Udover at beskytte mod ridser og revner er de også modstandsdygtige over for snavs og fingeraftryk. Nogle af skærmbeskytterne er vaskbare, så de holder længe. Det er også en fordel for miljøet.

Brug en skærmbeskytter til at gøre netop det, beskyt skærmen, på din Macbook Pro 13 (2022) ! Skærmbeskytterne fås både med og uden privatlivsbeskyttelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk