FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
taske
tás
oplader
nomad
airtag
magsafe
brodit
iphone 15 pro max
ulanzi
cricut joy
iphone x cover
ram
iphone 15 pro cover
stylus
tomtoc
iphone 12 mini
powerbank
Etui

Covers til Apple AirPods gen 1 & 2

Med et cover/case til dine Apple Airpods gen 1 & 2 har du mulighed for at beskytte både etuiet og høretelefonerne. Med dine AirPods medfølger et etui, der oplades, så du kan have det med på farten.
Læs mere covers til Apple AirPods gen 1 & 2

Populære produkter (30 af i alt 95)

Læs mere covers til Apple AirPods gen 1 & 2
Med et blødt cover til dit opladningsetui, kan du beskytte det mod ridser, slid, slag og stød. På den måde sikrer du, at du forlænger levetiden på dine AirPods gen 1 & 2 og det medfølgende etui.

De forskellige covers til etuiet er designet, så du fortsat har adgang til de forskellige funktioner. Det betyder, at du kan sætte etuiet til opladning samt åbne og lukke det, mens coveret er på. Du behøver ikke tage det af, når det først er monteret.

AirPods-covers gen 1 & 2

Forskellige farver og motiver

Covers til AirPods gen 1 & 2 fås i alle regnbuens farver og med ethvert tænkeligt motiv. Du kan få covers med figurer og mønstre, og du kan vælge helt efter, hvad der udtrykker din stil og personlighed bedst.

Hvis du er til det mere minimalistiske, kan du få helt ensfarvede covers til opladningsetuiet, der indeholder dine AirPods gen 1 & 2. Du kan også få covers med velkendte motiver, som du kender fra hverdagen. Det smarte er, at uanset dit valg af cover, får etuiet et karakteristisk udtryk, så du ikke risikerer at forveksle det med andre.

Vedhæng til at fastgøre etuiet

Nogle cover til AirPods 1 & 2 etuiet har indbygget mulighed for fastgørelse til fx en taske eller et bælte. På den måde har du altid dine AirPods lige ved hånden. Når coveret hænger løst tilgængeligt, er det helt klart en fordel med et beskyttende cover/case, da etuiet kan blive udsat for lidt af hvert.

Det er en praktisk måde at opbevare dine AirPods på, uanset hvor du er henne. Derved slipper du for at skulle rode dine lommer eller din taske igennem.

Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk