FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Opladere

iPhone 15 Plus - Oplader - Stort sortiment

I vores sortiment finder du mange praktiske løsninger til opladning af din iPhone 15 Plus, hvor du kan oplade flere enheder på én gang. Derudover finder du opladere til superhurtig opladning med den nyeste teknologi.
Læs mere iPhone 15 Plus - Oplader - Stort sortiment

Populære produkter (30 af i alt 453)

Læs mere iPhone 15 Plus - Oplader - Stort sortiment

Trådløse opladere eller med ledning

Vi har en række forskellige modeller af trådløse opladere, som har nogle fordele. Du undgår ledninger overalt og minimalt med forlængerledninger. Her kan du finde alt fra små runde opladere til ladestandere. Hvis du vil øge opladningshastigheden, skal du vælge opladere, der har GaN teknologi, trådløs eller med ledning.

Qi og MagSafe opladere

Invester i en foldbar Qi-oplader, hvis du har brug for en version, du kan tage med dig. Den fylder lidt og kan oplade flere enheder, når du folder den ud. Ønsker du at samle dine enheder derhjemme eller på kontoret, kan du nemt oplade mobiltelefonen, dit Apple Watch og airpods på samme tid et elegant sted.

Oplad flere med docking-stationer og ladestationer

Bliv organiseret med docking-stationer til mange enheder eller praktiske ladestationer, der ordner opladningen af alle enheder. Perfekt, hvis I er mange i husstanden eller til sammenkomster, hvor mobiltelefonen skal lægges væk.

Smarte funktioner og funktioner

For dig, der rejser meget, måske har en hytte eller mobilhome, er det en idé at investere i en bærbar oplader, en oplader med powerbank-funktion eller en med solpanel. Det vil gøre livet på vejen meget lettere. Du kan for eksempel lade din mobil op og samtidig få ekstra batteritid, eller du skal ikke være afhængig af strøm og kan blive, hvor du vil med autocamperen.

Ekstra tilbehør, der reducerer antallet af kabler

Hvis du har mange enheder, har du muligvis brug for flere kontakter, end dit hjem tilbyder. Vi har smarte løsninger i form af stik, der både har strømstik og stik til USB-C og USB-A. Det giver dig mulighed for opladning til flere enheder.

Ekstra batteri/powerbanker kan findes her: Powerbank
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk