FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini

iPad mini 5 tilbehør

Her finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til iPad mini 5 - alt fra skaller & etuier til bilholdere, vægopladere og touchhandsker. Da iPad mini 5 er en lidt mindre tablet , er der en del tilbehør , som normalt passer til de større mobiler fra konkurrenterne, hvilket betyder, at udvalget af tilbehør bliver større.
Læs mere iPad mini 5 tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 1666)

Læs mere iPad mini 5 tilbehør
iPad mini 5 udkom i 2019 og har følgende modelnumre: A2133, A2124, A2126, A2125.

iPad mini 5, også kendt som iPad mini (femte generation), er en kompakt tablet fra Apple , der byder på flere fordele.

Her er tre af dens vigtigste fordele:

Bærbarhed og størrelse

iPad mini 5 har et lille og kompakt design med en skærm på 7,9 tommer, hvilket gør den meget bærbar. Den passer nemt i en håndtaske eller en lomme og er perfekt til folk på farten. Dens størrelse gør den også nem at holde med én hånd og bruge, mens du står eller rejser.

Ydeevne

På trods af sin kompakte størrelse er iPad mini 5 kraftfuld og har en imponerende ydeevne. Den er drevet af Apple A12 Bionic-chip, som giver hurtig og jævn ydeevne til at køre apps, spille spil og udføre andre opgaver. Den understøtter også Apple Pencil, hvilket gør den velegnet til at skitsere og tage noter.

Retina skærm

iPad mini 5 har en Retina-skærm med høj opløsning, som giver skarpe og levende billeder. Den er især god til at se film, læse e-bøger og surfe på nettet. Den understøtter også True Tone-teknologi, som justerer farvetemperaturen baseret på de omgivende lysforhold for en mere behagelig seeroplevelse.

Udover disse fordele har iPad mini 5 også andre funktioner såsom Touch ID for hurtigt og sikkert login, lang batterilevetid og muligheden for at bruge det nyeste iOS styresystem med adgang til en række apps og tjenester fra App Store . Det er en alsidig og bærbar enhed, der er velegnet til forskellige anvendelsesområder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk