FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Computertasker

Computertasker, der passer til Macbook Pro 16" (2021)

Der er mange forskellige typer bærbare tasker og beskyttende etuier til MacBook Pro 16" (2021) , der er designet til at passe og beskytte din bærbare computer.

Når du vælger et computertaske til din MacBook Pro 16 (2021), bør du tænke på dit brugsområde, stilpræferencer og behov for ekstra lagerplads til tilbehør r.
Læs mere computertasker, der passer til Macbook Pro 16" (2021)

Populære produkter (30 af i alt 304)

Læs mere computertasker, der passer til Macbook Pro 16" (2021)
Her er nogle af de mest almindelige typer:

  1. Ærmer eller etuier : Dette er bløde og tynde etuier, der beskytter din MacBook Pro mod ridser og lette stød, når du transporterer den i en større taske eller rygsæk. De er nemme at bruge og giver et grundlæggende beskyttelsesniveau.
  2. Messenger-tasker : Messenger-tasker er cross-body-tasker med et separat rum til din bærbare computer. De giver ekstra plads til andet tilbehør og dokumenter. Disse tasker er særligt populære blandt studerende og professionelle.
  3. Rygsække : Rygsække er behagelige at bære og tilbyder masser af plads til din MacBook Pro samt andet tilbehør og personlige ejendele. De kommer i forskellige størrelser og stilarter.
  4. Dokumentmapper og laptoptasker : Dokumentmapper og laptoptasker har et mere formelt udseende og er fremragende, hvis du skal have din bærbare computer med til forretningsmøder eller præsentationer. De har ofte flere rum til dokumenter og tilbehør.
  5. Hard-shell-tasker : Det er tasker med en hård skal, der giver en høj grad af beskyttelse mod stød, fald og vejrforhold. De er gode, hvis du har en aktiv livsstil, eller hvis du rejser meget.
  6. Læder tasker : Læder tasker giver et stilfuldt og professionelt udseende, mens de beskytter din MacBook Pro . De er normalt lidt dyrere, men holder længe og ældes smukt.
  7. Rulletasker : Skal du transportere din MacBook Pro sammen med tung bagage, kan en rullekuffert være et godt valg. Disse har hjul og teleskophåndtag for nem bevægelse.
  8. Særlige MacBook etuier : Der er også etuier og etuier, der er specielt designet til MacBook Pro serien og tager hensyn til dens størrelse og form.

Uanset hvilken type taske du vælger, er det vigtigt at sørge for, at den er tilstrækkelig polstret og beskyttende til at transportere din computer sikkert.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk