FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Skærmbeskyttelse

Køb skærmbeskyttere til iPhone 15 Pro Max - KÆMPE udvalg

Selvom din iPhone 15 Pro Max har en holdbar skærm, kan der ske uheld, og skærmen går i stykker. En skærmbeskytter kan ses som en værdifuld ekstra forsikring til at beskytte den mod snavs, ridser og revner.
Læs mere Køb skærmbeskyttere til iPhone 15 Pro Max - KÆMPE udvalg

Populære produkter (30 af i alt 55)

Læs mere Køb skærmbeskyttere til iPhone 15 Pro Max - KÆMPE udvalg
I vores sortiment har vi skærmbeskyttere til alle behov og pengepung, og vi har også varianter i to-pak.

Holdbare højteknologiske skærmbeskyttere

Ønsker du maksimal beskyttelse af din skærm, uden at miste følelsen som den originale skærm giver, er skærmbeskyttelse i hærdet glas perfekt. Du får den samme glatte fingerspidsfølelse og glasklare skærm, men med en mere slidstærk overflade. Taber du din mobiltelefon, er det skærmbeskytteren, der knækker, som du nemt kan udskifte. Det er dog vigtigt, at skærmbeskytteren går helt ud til kanterne, da de som regel er de mest sårbare der.

Der findes også skærmbeskyttere med flydende glas lavet med nanoteknologi. En sådan beskyttelse ligger ikke oven på din skærm, men trænger gennem glasset på den originale skærm og gør den mere holdbar. Det betyder at denne beskyttelse ikke ændrer på din mobils udseende men beskytter mod ridser, snavs og at glasset går i stykker hvis du taber mobilen.

Tynd plastfilm beskyttelse

Hvis du foretrækker plastikskærmbeskyttere, har vi plastikfilm til overkommelige priser til at beskytte din skærm. De er tynde og giver krystalklar beskyttelse. Til gengæld er de ikke helt så holdbare som hærdet glas, hvad ridser angår, men de beskytter lige så godt, hvis du skulle tabe din mobil.

Privat skærmbeskytter

Hvis du ofte håndterer dokumenter eller andre oplysninger, der er følsomme, kan et cover med privatlivsfunktion være løsningen for dig. Skærmbeskytteren forhindrer andre i at kunne se, hvad der er på skærmen, fordi det ikke er muligt at se indholdet, hvis man kigger på mobilen fra siderne. Dette er en praktisk og effektiv løsning, hvis du ofte bruger din mobiltelefon, hvor der er mange mennesker, eller hvis du kører i kommunen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk