FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Opladere

Køb oplader til iPhone 15

En telefon skal altid oplades. Vi har derfor et stort udvalg af forskellige opladere hos os, der passer til alle lejligheder.
Læs mere Køb oplader til iPhone 15

Populære produkter (30 af i alt 447)

Læs mere Køb oplader til iPhone 15
Vælg mellem bilopladere, ladestationer, MagSafe-opladere, Qi-opladere, solopladere, USB-opladere eller standard vægopladere. Nogle gange kan det også være godt at have flere opladere til forskellige lejligheder.

MagSafe eller trådløse opladere

Nogle muligheder, der er ekstra populære, er Magsafe og Qi opladere. MagSafe-teknologien virker takket være små magneter på bagsiden af din iPhone 15. Magneterne sikrer, at din oplader altid er tilsluttet korrekt. Alt MagSafe-tilbehør i serien er kompatibelt med din iPhone 15.

En Qi-oplader betyder, at du kan oplade din iPhone 15 helt trådløst uden ledning. Det er især fordelagtigt i bilen, hvor en ledning nemt kan komme i vejen.

USB og standard vægopladere

De mest almindelige opladere er USB- og vægopladere. De er nemme at bruge og altid meget pålidelige. Hvis du arbejder foran en computer i løbet af dagen, kan en USB-oplader være det perfekte valg for dig. Du behøver heller ikke en stikkontakt, men du kan sætte ledningen direkte i din computer eller powerbank.

En vægoplader er det ultimative valg for dig, der ønsker at oplade din telefon derhjemme, hvor du til enhver tid har adgang til en stikkontakt. Det er også en perfekt oplader at have med på tur, om end som en reserveoplader.

Solcelleoplader, en ny og innovativ løsning

Hvis du ofte er ude eller tilbringe længere stunder i naturen, kan en solcelleoplader være det bedste valg for dig. Det er især vigtigt altid at have et batteri på din telefon, når du er langt fra civilisationen, hvis der skulle ske noget, og du hurtigt har brug for hjælp. Ved at oplade din powerbank med solceller ved hjælp af sollys, har du altid adgang til at oplade din telefon.

Ekstra batteri/powerbanker kan findes her: Powerbank
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk