FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Covers og etuier

Cover og etui til iPhone 12 Pro Max

Med et godt etui eller skal til din iPhone 12 Pro Max får du billig beskyttelse, hvis din mobil falder på gulvet. Hvis du så supplerer med et beskyttelsesglas til frontskærmen, er du endnu mere beskyttet.
Læs mere cover og etui til iPhone 12 Pro Max

Populære produkter (30 af i alt 232)

Læs mere cover og etui til iPhone 12 Pro Max
Vores udvalg af skaller og etuier er bredt, så der er noget for enhver smag.

Case med nyttige funktioner

Et etui har andre funktioner end blot at beskytte din telefon, herunder pung etuier, hvor du kan opbevare kontanter såvel som kort. Hvor mange kort der kan passe afhænger af hvilken model du vælger, det kan være op til 15. Nogle af de pung etuier vi tilbyder har også et aftageligt cover, så du ikke altid skal have pungen på.

Ønsker du et elegant og klassisk etui, anbefaler vi et i læder. De er holdbare såvel som stilfulde. Vi har varianter i både ægte læder og imiteret læder og i farver som brun, beige og sort. Har du brug for mere plads end hvad der findes i et pungetui, tilbyder vi også etuier til din mobiltelefon. De er perfekte, hvis du vil have hænderne fri, fordi de for eksempel kan hænges om halsen eller fastgøres til dit bælte.

Shell i en række forskellige farver og designs

Et etui til bagsiden af ​​din iPhone 12 Pro Max giver din telefon mulighed for at bevare sit i forvejen slanke design, mens den beskytter den. Der er både hårde og bløde skaller, der alle giver et godt greb for at mindske risikoen for, at telefonen glider ud af dine hænder. Vælg et gennemsigtigt cover, hvis du ønsker, at telefonen skal bevare sit originale design. Blandt vores skaller finder du også modeller med indbygget knop, som giver et endnu bedre greb. Vi tilbyder også beskyttelsesglas til kameraerne på bagsiden som beskytter uden at påvirke kameraets funktioner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk