FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

Cover og etui til iPhone 12 Pro Max

Med et godt etui eller skal til din iPhone 12 Pro Max får du billig beskyttelse, hvis din mobil falder på gulvet. Hvis du så supplerer med et beskyttelsesglas til frontskærmen, er du endnu mere beskyttet.
Læs mere cover og etui til iPhone 12 Pro Max

Populære produkter (30 af i alt 214)

Læs mere cover og etui til iPhone 12 Pro Max
Vores udvalg af skaller og etuier er bredt, så der er noget for enhver smag.

Case med nyttige funktioner

Et etui har andre funktioner end blot at beskytte din telefon, herunder pung etuier, hvor du kan opbevare kontanter såvel som kort. Hvor mange kort der kan passe afhænger af hvilken model du vælger, det kan være op til 15. Nogle af de pung etuier vi tilbyder har også et aftageligt cover, så du ikke altid skal have pungen på.

Ønsker du et elegant og klassisk etui, anbefaler vi et i læder. De er holdbare såvel som stilfulde. Vi har varianter i både ægte læder og imiteret læder og i farver som brun, beige og sort. Har du brug for mere plads end hvad der findes i et pungetui, tilbyder vi også etuier til din mobiltelefon. De er perfekte, hvis du vil have hænderne fri, fordi de for eksempel kan hænges om halsen eller fastgøres til dit bælte.

Shell i en række forskellige farver og designs

Et etui til bagsiden af ​​din iPhone 12 Pro Max giver din telefon mulighed for at bevare sit i forvejen slanke design, mens den beskytter den. Der er både hårde og bløde skaller, der alle giver et godt greb for at mindske risikoen for, at telefonen glider ud af dine hænder. Vælg et gennemsigtigt cover, hvis du ønsker, at telefonen skal bevare sit originale design. Blandt vores skaller finder du også modeller med indbygget knop, som giver et endnu bedre greb. Vi tilbyder også beskyttelsesglas til kameraerne på bagsiden som beskytter uden at påvirke kameraets funktioner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk