FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Computertasker

Computeretuier til Macbook Air 13 (M3, 2024)

Din MacBook er din vigtigste følgesvend, både til arbejde og til underholdning på farten. Derfor er en god computertaske af høj kvalitet umulig at komme udenom.
Læs mere computeretuier til Macbook Air 13 (M3, 2024)

Populære produkter (30 af i alt 158)

Læs mere computeretuier til Macbook Air 13 (M3, 2024)
Her på siden findes de i mange styles og designs. Helt central er dog den gode beskyttelse, der passer perfekt til netop din computer.

Vælg det rigtige materiale

En computertaske er normalt lavet af et meget slidstærkt materiale, som kan holde ridser og slag på afstand. Det kan være et kraftigt tekstilmateriale, læder eller neopren. Vores udvalg byder også på en masse forskellige styles, så du kan give din computertaske til MacBook Air 13" det helt rigtige udtryk.

Design og pasform er afgørende

Det er vigtigt, at computertaskens design passer perfekt til den computer, der skal bo i den. Disse overvejelser betyder især noget, hvis man vælger et såkaldt sleeve, som skal sidde helt tæt på computeren. Der bliver din MacBooks størrelse på 13 tommer afgørende, fordi den så kan være i en meget lille taske. Nogle computertasker kommer også med skulderrem eller håndtag ? typisk de lidt større. I vores udvalg finder du alle typer, og det er helt op til dig, hvad der passer bedst til dine behov.

Beskyttelse frem for alt

Alle computertasker er typisk af et hårdført materiale på ydersiden, men de fleste har også en indvendig foring. Nogle sågar af et stærkt brudsikkert materiale som fx memory foam, der beskytter godt mod slag. Og specielt til en MacBook Air 13" er det vigtigt, at computertasken holder computeren stabilt og beskytter godt mod slag.

For en meget kompakt computer kan det nemlig godt være en risiko, at den vælter for meget rundt i en større taske. Man opnår altså den bedste beskyttelse til sin computer ved at vælge en computertaske, der passer perfekt i størrelse og design.

Her på siden kan du finde eksempler på det hele samt inspiration til, hvad der er vigtigst for dig i valget af computertaske til din MacBook Air 13".
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk