FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Opladning

Oplader Macbook Pro 14" (2023)

Sørg for, at du har et passende USB-C-strømkabel til din MacBook Pro 14 (2023), og brug en kvalitetsløsning til at oplade din bærbare computer.

Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigt at bruge kvalitetsprodukter og sikre, at din MacBook Pro oplader sikkert og effektivt.
Læs mere oplader Macbook Pro 14" (2023)

Populære produkter (30 af i alt 131)

Læs mere oplader Macbook Pro 14" (2023)
Her er nogle måder at oplade din MacBook Pro på:

  1. Vægoplader : Brug en standard vægoplader med en USB-C-port, og sæt den i en stikkontakt. Slut USB-C-kablet til din MacBook Pro og vægopladeren. Dette er den mest almindelige og pålidelige metode til at oplade din bærbare computer, når du er hjemme, på kontoret eller andre steder med adgang til vægstik.
  2. Powerbanks : Hvis du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt, kan du bruge en højkapacitets powerbank med en USB-C-udgang til at oplade din MacBook Pro . Sørg for, at powerbanken har tilstrækkelig kapacitet og understøtter den nødvendige strøm til at forsyne og oplade din bærbare computer. Powerbanks med større kapacitet kan oplade din MacBook flere gange, før de skal genoplades.
  3. Ladeskab : Hvis du er på en arbejdsplads, et universitet eller en hvilken som helst anden institution, kan der være ladeskabe eller arbejdsstationer med indbyggede opladningsmuligheder til bærbare computere. Brug disse faciliteter til at oplade din MacBook Pro når du er på stedet.

Overvej at medbringe ekstra opladningskabler og adaptere, hvis du er på farten, for at sikre, at du altid kan oplade din bærbare computer, når du har brug for det.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk