FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ry
ipad cover
ram mount
ipad
cricut
pen
taske med
brodit
tomtoc
iphone 15 pro max
magsafe
moment
ram-mount
nomad
iphone 14 cover
powerbank
ulanzi
foto
ram mount b base
airtag
Bestil inden kl. 14 den 19. december for garanteret levering inden jul - Læs mere om datoer & tidspunkter
Opladning

Oplader Macbook Pro 14" (2023)

Sørg for, at du har et passende USB-C-strømkabel til din MacBook Pro 14 (2023), og brug en kvalitetsløsning til at oplade din bærbare computer.

Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigt at bruge kvalitetsprodukter og sikre, at din MacBook Pro oplader sikkert og effektivt.
Læs mere oplader Macbook Pro 14" (2023)

Populære produkter (30 af i alt 119)

Læs mere oplader Macbook Pro 14" (2023)
Her er nogle måder at oplade din MacBook Pro på:

  1. Vægoplader : Brug en standard vægoplader med en USB-C-port, og sæt den i en stikkontakt. Slut USB-C-kablet til din MacBook Pro og vægopladeren. Dette er den mest almindelige og pålidelige metode til at oplade din bærbare computer, når du er hjemme, på kontoret eller andre steder med adgang til vægstik.
  2. Powerbanks : Hvis du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt, kan du bruge en højkapacitets powerbank med en USB-C-udgang til at oplade din MacBook Pro . Sørg for, at powerbanken har tilstrækkelig kapacitet og understøtter den nødvendige strøm til at forsyne og oplade din bærbare computer. Powerbanks med større kapacitet kan oplade din MacBook flere gange, før de skal genoplades.
  3. Ladeskab : Hvis du er på en arbejdsplads, et universitet eller en hvilken som helst anden institution, kan der være ladeskabe eller arbejdsstationer med indbyggede opladningsmuligheder til bærbare computere. Brug disse faciliteter til at oplade din MacBook Pro når du er på stedet.

Overvej at medbringe ekstra opladningskabler og adaptere, hvis du er på farten, for at sikre, at du altid kan oplade din bærbare computer, når du har brug for det.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk