FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
AirPods Pro

AirPods Pro tilbehør

Tilbehør til Apple AirPods Pro (2019). Alt fra etuier og nakkestropper til opladningskuffer og ørekrog.
Læs mere airPods Pro tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 102)

Læs mere airPods Pro tilbehør
AirPods er Apples seneste svar på earbuds og er trådløse bluetooth høretelefoner uden ledninger. Du kan få dem i to versioner; de almindelige AirPods og AirPods Pro. De stikkes blot i ørerne og er klar til brug.

Hvad bruges AirPods Pro til?

Begge AirPods-modeller kan benyttes med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac og andre elektroniske enheder. De giver dig helt op til 10 meters rækkevidde fra din enhed, så du kan lytte eller tale uden at have din enhed på dig.

Aktiv støjreduktion

I forhold til de tidligere generationer af Apples AirPods er Pro-udgaven nu med aktiv støjreduktion, der giver dig muligheden for at åbne og lukke af for udefrakommende støj. Denne funktion kaldes Transparency-mode og sker ved et enkelt tryk på høretelefonerne.

Pro udgaven giver dig også muligheden for en bedre pasform i øret. De leveres nemlig med tre forskellige størrelser af silikonepropper, der kan udskiftes efter behov, så de passer til netop dit øre.

Sved- og vandafvisende

AirPods Pro er også sved- og vandafvisende. Det gør dem, sammen med den bedre pasform, langt mere velegnede til brug ved sport eller udendørs aktiviteter i alt slags vejr.

Hvordan oplader jeg mine AirPods Pro?

AirPods Pro giver dig mulighed for op til fem timers musikafspilning eller tre timers taletid på en enkelt opladning. Der medfølger et smart opladningsetui, der giver dig mulighed for at oplade dine AirPods Pro på farten. Blot 15 minutter i etuiet og du er klar til tre timers musikafspilning eller to timers taletid. Etuiet kan oplade dine AirPods Pro, så du får over 24 timers ekstra afspilningstid. Etuiet er gennemsnitligt opladet efter en time.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk