FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 12 Pro

Når du køber en iPhone 12 Pro til flere tusinde kroner, er det en rigtig god ide at ofre et lille, ekstra beløb på at holde den beskyttet mod slag, ridser og snavs. Det gør du allerbedst ved at tilkøbe en skærmbeskyttelse af hærdet glas til at lægge uden på skærmen. Læs mere om skærmbeskytter til iPhone 12 Pro

Populære produkter (30 af i alt 48)

Læs mere om skærmbeskytter til iPhone 12 Pro
Skærmbeskytter til iPhone 12 Pro

Moderne skærmbeskyttelse

Mange modeller af skærmbeskyttelse af hærdet glas er i dag så krystalklare og tynde (ofte omkring 0,3 mm), at de praktisk talt hverken kan ses eller mærkes. Der er derfor ingen æstetiske hensyn at tage. Din iPhone vil se akkurat lige så stilfuld og lækker ud med skærmbeskyttelse som uden.

Desuden giver moderne skærmbeskyttelse absolut ingen forringelse af skærmens respons. Du vil således ikke opleve, at betjeningen af din iPhone besværliggøres, bare fordi du bruger skærmbeskyttelse.

Avancerede materialer

Når du kigger på skærmbeskyttelse, vil du ofte støde på betegnelsen "hærdet glas" og angivelser som fx "9H". Hærdet glas har ganske enkelt en højere brudstyrke, og beskytter din iPhones skærm bedre mod fald og slag end almindeligt glas eller plast. 9H er en klassifikation, der angiver, at glasset er ni gange så hårdt som almindeligt (uhærdet) glas. Denne hærdningsgrad er ved at være standard på markedet i dag.

Mange modeller af skærmbeskyttelse har desuden en ultratynd, lamineret overflade. Den bevirker, at skærmbeskyttelsen ikke splintres til atomer, hvis uheldet er ude, og den bliver knust. Derimod vil glasstumperne blive holdt på plads af lamineringen, så din skærmbeskyttelse er let at udskifte.

Stort udvalg

I denne kategori finder du hele vores udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone 12 Pro. Gør dig selv og din iPhone en tjeneste. Kig indenfor.
Tillbage