FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Skærmbeskyttelse

Køb skærmbeskytter til iPhone 15

Er du bekymret for din dyre iPhone 15, er det en god idé at anskaffe dig en skærmbeskytter, der beskytter skærmen. Det er dyrt at udskifte forsiden af telefonen, hvis der opstår en stor revne, der gør den umulig at bruge korrekt.
Læs mere Køb skærmbeskytter til iPhone 15

Populære produkter (30 af i alt 60)

Læs mere Køb skærmbeskytter til iPhone 15

Forskellige typer skærmbeskyttere

Vi tilbyder flere forskellige typer skærmbeskyttere såsom hærdet glas, displayfilm eller flydende glas. Alle har deres specifikke fordele, men ingen af dem vil påvirke din telefons ydeevne.

Hvis du er en forsigtig person, der aldrig taber telefonen, kan en skærmfilm være nok. Den er meget tynd og hjælper med at beskytte mod ridser, snavs og støv. Det er dog ikke tilstrækkelig beskyttelse, hvis du skulle tabe telefonen.

Den mest almindelige skærmbeskytter er lavet af hærdet glas og er cirka en millimeter tyk. Hvis du skulle tabe telefonen, hjælper det hærdede glas i de fleste tilfælde med at beskytte din skærm mod revner. Så er det i stedet skærmbeskytteren, der revner og går i stykker. Du kan så nemt fjerne den gamle skærmbeskytter og sætte en ny på.

Der findes også skærmbeskyttere, der hjælper med at hærde glasset på skærmen. Det er en belægning, der lægger sig som et lag over skærmen og giver den bedre ridsefasthed.

Fordele ved at bruge skærmbeskyttere

Fordelene ved en skærmbeskytter er mange. De fleste skærmbeskyttere hjælper med at reducere støv og snavs. De er også med til at holde ridser væk fra skærmen og skulle uheldet være ude og du taber telefonen, er det skærmbeskytteren der knækker i stedet for skærmen.

Der findes også skærmbeskyttere med specielle funktioner. Nogle af dem har anti-fedtbehandling, som beskytter mod fedtet fra dine fingre. Nogle af dem har et privatlivsfilter , som gør, at andre ikke kan se, hvad der vises på skærmen fra en sidevinkel.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk