FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Kabler

Kabler til Apple TV

For at bruge dit Apple TV sammen med dit almindelige TV, projektor eller lignende, skal du tilslutte det via HDMI. Køb et HDMI-kabel med 4K-understøttelse for at nyde opløsningen på 4096x2160.
Læs mere kabler til Apple TV

Populære produkter (30 af i alt 65)

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere kabler til Apple TV
Kabler af høj kvalitet med høje transmissionshastigheder til gode priser.

For at tilslutte og bruge et Apple TV har du normalt brug for to hovedtyper af kabler:
  • HDMI-kabel : For at forbinde Apple TV til dit TV eller din skærm. HDMI-kablet transmitterer både lyd- og videosignaler. Det er vigtigt at bruge et HDMI-kabel, der understøtter de nødvendige specifikationer til din Apple TV model. For eksempel skal du til Apple TV 4K have et HDMI-kabel, der understøtter 4K og HDR.
  • Strømkabel : Apple TV leveres med et strømkabel, der bruges til at tilslutte enheden til en stikkontakt. Dette kabel er nødvendigt for at levere strøm til enheden.

For nogle ældre Apple TV modeller kan det også være nødvendigt at overveje følgende:
  • Ethernet-kabel (valgfrit): Hvis du foretrækker en kablet internetforbindelse i stedet for Wi-Fi, kan du bruge et Ethernet-kabel til at forbinde dit Apple TV til din router eller switch.
  • Optisk lydkabel (for ældre modeller): Nogle ældre modeller af Apple TV giver mulighed for tilslutning til et lydsystem eller eksterne højttalere med et optisk lydkabel (TOSLINK).

Derudover, hvis du planlægger at tilslutte Apple TV til andre enheder såsom en spillekonsol eller soundbar, kan det være nødvendigt med yderligere kabler eller forbindelser baseret på dine specifikke opsætningskrav.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk