FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse til iPhone 13 Pro

Du har lige købt en iPhone 13 Pro. Du er rigtig glad for den, og du skal ud og vise den til vennerne.
Læs mere skærmbeskyttelse til iPhone 13 Pro

Populære produkter (30 af i alt 61)

Læs mere skærmbeskyttelse til iPhone 13 Pro
En af dine venner låner den og desværre taber han den og skærmen flækker. Dette er så uheldigt et scenarie, som det kan være. Heldigvis kan du helt undgå sådanne situationer, hvis du vælger at investere i skærmbeskyttelse til din iPhone.

Men hvad er skærmbeskyttelse, og hvad findes der på markedet? Vi tilbyder et stort udvalg af hærdet glas og flydende glas. Begge er typer af skærmbeskyttelse, men der er alligevel stor forskel.

Hærdet glas tilføjer en ekstra skærm

Skærmen på en iPhone 13 Pro er lavet af glas. Hvorfor så bruge ekstra penge på et ekstra lag glas? Simpelthen fordi hærdet glas er meget stærkere end almindeligt glas. De fleste skærmbeskyttere af hærdet glas er mærket med klassifikationen 9H. Det vil sige at disse skærmbeskyttere er 9 gange hårdere end den almindelig glasskærm på telefonen.

Du får således 9 gange større beskyttelse med et hærdet glas til sammenligning med ingen beskyttelse. Her er det blandt andet testet af flere forbrugere, at et hærdet glas kan holde til slag med en hammer mm. Dette bør dog ikke testes, da der altid er risiko for at skade andre dele inde i din iPhone 13 Pro, når sådanne slag rammer telefonen.

Flydende glas er usynlig beskyttelse

Alternativet til et hærdet glas er en silicatblanding kaldet flydende glas. Her er der tale om en væske, der smøres på din iPhone 13 Pro. Det vil sige, at du ligger en tynd hinde på din skærm, der efter hærdning kan opnå op til 9H styrke også. Fordelen ved denne type beskyttelse er, at den ikke kan ses på skærmen, når den er hærdet.

Til gengæld har du heller ikke mulighed for at udskifte flydende glas, hvis uheldet er ude. Det kan du med et normalt hærdet glas.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk