FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

AirPods

AirPods og AirPods tilbehør

Ejer du et par AirPods-høretelefoner, bør du overveje at købe tilbehør til dem. Med tilbehør kan du passe bedre på dem.

AirPods og AirPods tilbehør
Læs mere airPods og AirPods tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 856)

Læs mere airPods og AirPods tilbehør
Ved at forhindre skader kan du forlænge levetiden, så du får gavn af dem længst muligt.

Rensetilbehør

Med tiden vil dine AirPods blive snavsede ved brug. Der kan være mange små kroge og hjørner, hvor skidt og støv samler sig. Det er svært at undgå, og derfor bør du sørge for at rengøre dem. Til dette formål kan du få rensetilbehør, der er fremstillet til at kunne nå ind selv de mindste steder.

Hold styr på dem med en strap

AirPods er meget små høretelefoner, der hurtigt kan blive tabt for altid, hvis de falder ud af ørerne. Med en strap kan du sætte dine AirPods fast, så de hænger i hver ende af en line. Når du har dine høretelefoner i ørerne, vil den smarte og praktiske strap hvile på din nakke. Skulle høretelefonerne falde ud af din ører, vil de ikke forsvinde, men i stedet falde ned og hænge foran dig. Det er en praktisk måde til altid at have styr på dem ? især hvis uheldet er ude.

Med hooks sidder de bedre fast i øret

Hvis du ikke ønsker at have en snor hængende fra dine AirPods, kan du i stedet få små hooks. Du monterer én på hver af dine AirPods. Når du tager høretelefonerne i ørerne, vil de fleksible hooks tilpasse sig dine ørers form og på den måde sidde langt bedre fast.
Tillbage