FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Etui

Covers til Apple AirPods Pro

Her finder du et stort sortiment af beskyttelse til dine AirPods Pro. Dine AirPods Pro kommer som standard med det uundværlige opladningsetui.
Læs mere covers til Apple AirPods Pro

Populære produkter (30 af i alt 57)

Læs mere covers til Apple AirPods Pro
Det er derfor en god ide, at du fra første dag passer rigtig godt på både etui og AirPods Pro. Dit opladningsetui ligger vel oftest løst i lommen eller i din taske, og det kan blive udsat for lidt af hvert.

Beskyttelse

Et cover til dine AirPods Pro skal have flere funktioner. Det skal selvfølgelig holde både etui og AirPods fri for støv og snavs. Coveret skal også kunne beskytte mod den slitage og de ridser, der nemt opstår. Det er også en fordel, hvis coveret er stødabsorberende. Hvis du sørger for, at dit nye cover/case lever op til disse krav, så kan dine AirPods og etuiet holde sig pæne og funktionsdygtige langt ud i fremtiden.

AirPods Pro-cover

Flere valgmuligheder

Covers til AirPods Pro fås hovedsageligt i enten silikone, læder eller TPU. Det sidstnævnte er et blandingsmateriale, der består af plastic, gummi og silikone. Alle tre typer dækker de vigtigste behov for beskyttelse af dit opladningsetui og dine AirPods Pro. Når du vælger cover, er det også en god ide at være opmærksom på, om coveret er nemt at montere og afmontere, samt at du kan oplade dine AirPods med coveret monteret.

Det personlige cover

Når du skal vælge cover/case, så tænk over, at du skal leve med det længe. Kig derfor efter et, der passer til din personlige stil. Valgmulighederne er utallige fra det klassisk enkle og stilfulde over det meget farvestrålende til det med lidt humor. Du finder helt sikkert et, der er "lige dig".

Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk