FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers

Cover til iPhone 14

Hvis du ejer en iPhone 14, bruger du den sikkert til mange forskellige ting. I dag er smartphones nemlig blevet en så integreret del af vores hverdag, at de både bliver brugt i privatlivet og på jobbet.
Læs mere cover til iPhone 14

Populære produkter (30 af i alt 394)

Læs mere cover til iPhone 14
Derfor er det også vigtigt, at din iPhone 14 altid virker optimalt. Det gør den kun, hvis du passer ordentligt på den.

Med et etui eller cover kan du beskytte ydersiden på din iPhone mod både ridser, smuds og støv. På den måde kan du holde din iPhone både flot og funktionel i lang tid.

Fordele ved at vælge et cover til din iPhone 14

Hvis du gerne vil have en diskret beskyttelse af din iPhone, kan du med fordel vælge et cover. Et cover dækker bagsiden og kanterne af smartphonen, så de ikke bliver beskadiget ved et eventuelt fald, slag eller lignende. Både bagsiden og kanterne er meget udsatte områder på en iPhone.

Med et cover bliver skærmen på din iPhone dog ikke beskyttet. Hvis du derfor også gerne vil beskytte din skærm, bør du i stedet vælge et etui. Eller supplere dit cover med anden skærmbeskyttelse.

Fordele ved at vælge et etui til din iPhone 14

Et etui er en slags sleeve, som du kan putte din iPhone i. Derfor bliver hele smartphonen også beskyttet, når du bruger et etui. Ulempen ved et etui er dog, at du enten skal åbne etuiet eller tage din iPhone op af det, når du skal bruge den.

Giv din iPhone et personligt præg

Et cover eller etui kan dog mere end blot at beskytte din smartphone. Covers og etuier kommer nemlig i et utal af forskellige farver og mønstre og med motiver og logoer. Derfor har du også mulighed for at give din iPhone 14 et personligt præg, når du bruger etui eller cover.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk