FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini

Tilbehør til Macbook Air 13" (2022)

Den sidste større opdatering af Macbook Air 13" (2022) kom i juni 2022 med den store nyhed M2-chip, MagSafe-opladning og forbedret webcam (1080p).

Der er masser af tilbehør , du kan få til din nye Macbook Air 13 (2022) for at få endnu mere ud af den.
Læs mere tilbehør til Macbook Air 13" (2022)

Populære produkter (30 af i alt 873)

Læs mere tilbehør til Macbook Air 13" (2022)
Her har vi samlet alt det tilbehør, vi har i vores sortiment, der passer til computermodellen, så du nemt kan finde det, du skal bruge. Du kan også filtrere udvalget efter kategori for endnu nemmere navigation.

Beskyttelse til din Macbook Air 13 (2022)

Hvis du normalt tager din bærbare computer med, er det godt at beskytte den mod slag, stød og ridser. Vi har masser af etuier og etuier, der passer til denne type computer. Du kan også beskytte skærmen med en beskyttende film, som også er effektiv mod snavs. Der er også særlige beskyttelser, som du sætter over webkameraet, så du har kontrol over, hvornår du vil ses og ikke.

De laptopcovers vi leverer fås blandt andet i såkaldte sleeve-modeller. Du lægger dem over din bærbare computer, og de fås både med og uden lynlås. Nogle er hele tasker med skulderstropper, så du nemt kan bære den som sidetaske.

Smarte indstillinger for behagelig brug

Et andet nyttigt tilbehør er stativet. De har normalt et ergonomisk design, mens de holder den bærbare computer køligere. Stedet fås i en række designs alt efter, hvor du planlægger at placere det, og hvordan du vil bruge det. Der er også plads til opbevaring af computeren, når den ikke er i brug.

Alle former for tilbehør

Hos os finder du også tilbehør som powerbanks, kabler, opladere, USB sticks og adaptere. Du kan også finde rengøringsmidler til din computer.

Vi har alt det tilbehør , du overhovedet kan få brug for, alt fra standard Macbook -opladere til meget avancerede USB-hubs til at forbinde stort set alt til din bærbare computer.

Vi har også en guide til, hvordan man Brug din Macbook som en stationær computer .
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk