FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini

Opbevaring af personlige data på iPhonehus - Privatlivspolitik


Dit personlige privatliv er vigtigt for os, og du skal altid kunne føle dig fuldstændig tryg og vide, hvad der sker, og hvad der registreres, når du afgiver dine personlige oplysninger til os.

Alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan henføres til en fysisk person, der er i live, regnes som persondata. Hos os behandles disse i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi ønsker med denne privatlivspolitik at vise, hvordan vi håndterer dine persondata.

Privatlivspolitikken gælder, når vi (Skogstrollen AB, organisationsnummer 556818-4880), leverer tjenester og produkter i forbindelse med dit køb. For servicesager og anden kontakt med os, samt for besøg på vores hjemmeside.

Den persondataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er Skogstrollen AB, organisationsnummer 556818-4880, Rigavägen 2D, 393 56 Kalmar, Sverige.

Vi er ansvarlige for at sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.


Hvornår behandles dine oplysninger

For at du kan besøge vores hjemmeside, købe vores varer eller tjenester, overvåge vores indgående leverancer eller kontakte os for support eller information, skal vi indsamle og behandle personoplysninger om dig.

Vi indsamler og opdaterer også dine adresseoplysninger gennem tredjeparts adresseopdateringstjenester.

De oplysninger, der indsamles fra dig ved køb, booking og overvågning af varer, er nødvendige for, at du kan indgå aftaler med os, og for at vi kan levere vores ydelser og tilbud.


Hvorfor behandler vi data

  • For at kunne opfylde vores aftaler med dig som kunde, såsom at foretage indkøb, afsendelse af varer, fakturering og betaling samt yde support.
  • For at kunne yde kundeservice, besvare spørgsmål, rette forkerte oplysninger
  • At kunne administrere kundeforholdet og levere vores ydelser
  • Give dig relevant information og tilpassede tilbud i nyhedsbreve og på nettet
  • Forbedre vores kundetilbud, såsom udvikling af tjenester, produkter og funktioner
  • Overhold gældende lovgivning, såsom bogføringslove, love om fjernsalg, love om forbrugerkøb mv.


Hvilke data gemmer vi

De data vi gemmer i vores database er:
  • For-og efternavn
  • CPR-nummer, organisationsnummer
  • Adresse
  • Email adresse
  • Telefon nummer
  • Betalingsoplysninger
  • Kundenummer
  • IP-adresse og information om din brug af vores hjemmeside


Retsgrundlag & Opbevaringstider

For at kunne administrere og administrere vores indkøb, samt levere vores ordrer, gemmer vi i kunderegistret:
  • Navn, adresse, personnummer, organisationsnummer, telefonnummer og e-mail
  • Geografisk information
  • IP-adresse, enhedsoplysninger, logoplysninger
Lovgrundlag for opsparing: Salgsbetingelser
Holdbarhed: to år efter du sidst købte noget


For at kunne yde support og håndtere eventuelle reklamationer gemmer vi i ordreregistret
  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mail
  • Geografisk information
  • IP-adresse, enhedsoplysninger,
  • Betalings reference
  • Købte varer
Lovgrundlag for at spare: Forbrugerkøbeloven, Fjernhandelsloven
Holdbarhed: tre år efter du sidst købte noget


For at kunne sikre, at lovkrav overholdes, for eksempel bogføringsloven, gemmer vi i ordreregistret
  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mail
  • Geografisk information
  • IP-adresse, enhedsoplysninger,
  • Betalings reference
  • Købte varer
Lovgrundlag for at spare: Bogføringsloven
Opbevaringstid: så længe vi er forpligtet til at gemme dataene i overensstemmelse med gældende lovgivning


For at markedsføre vores varer og tjenester via e-mail gemmer vi i kunderegistret / nyhedsbrevsregisteret
  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mail
  • Geografisk information
Lovgrundlag for opsparing: Interesseafvejning
Holdbarhed: to år efter du sidst købte noget


For at du igen skal kunne gendanne en returneret indkøbskurv og nemt foretage et køb, hvis du har forladt kassen, gemmer vi i forudbestillingsregistret
  • E-mail
  • Varer du lægger i indkøbskurven
Lovgrundlag for opsparing: Interesseafvejning
Opbevaringstid: 3 måneder


Hvordan dine data er beskyttet

Når du afgiver dine personlige oplysninger til os, kan du være sikker på, at:
  • Ingen uautoriseret person får adgang til dine personlige oplysninger
  • Vi udlåner, udlejer, leaser eller sælger ikke personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner
  • Vi har truffet de nødvendige tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod uautoriseret adgang, ændring og sletning


Hvem kan dine oplysninger videregives til?

Vi kan videregive dine oplysninger til tredjeparter for at opfylde vores forpligtelse over for dig som kunde, for eksempel til betalingstjenesteudbydere, lagerstyringsselskaber, rederier og kommunikationstjenester.

Vi kan også videregive dine oplysninger til virksomheder, der leverer adresseopdateringstjenester for at sikre, at vi har de korrekte adresseoplysninger til dig.

Personoplysninger kan også blive videregivet af os, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende lovkrav eller dine krav fra myndigheder, for at varetage vores juridiske interesser eller for at opdage, forhindre eller gøre opmærksom på svindel og andre sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer.


Dine rettigheder

Du har ret til efter en skriftlig ansøgning til os at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har opbevaret om dig, og hvordan vi behandler dem - et såkaldt registerudtræk

Du har ret til at modtage berigtigelse i forhold til personoplysninger, som vi behandler om dig.

Du har ret til at anmode om, at dine personoplysninger slettes, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, hvortil de er indsamlet. Der kan dog være lovkrav om, at vi ikke straks må slette dine persondata i for eksempel regnskabs- og skattelovgivningen. Vi afslutter herefter den behandling, der sker til andre formål end at overholde loven

Du har ret til dataportabilitet. Det betyder en ret til under visse betingelser at indhente og overføre dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til en anden persondataansvarlig.

Du har ret til at gøre indsigelse mod, at behandling af personoplysninger udføres på baggrund af en interesseafvejning. Hvis du gør indsigelse mod en sådan behandling, fortsætter vi kun behandlingen, hvis der er legitime grunde til behandlingen, der vejer tungere end dine interesser.

Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføring, har du altid ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling. Når vi har modtaget din indsigelse, vil vi ophøre med at behandle personoplysningerne til sådanne markedsføringsformål.

Kontakt følgende adresse i sådanne sager:
Skogstrollen AB
Rigavägen 2D
393 56 Kalmar
Sverige

Du kan også maile til: support @ iphonehus.dk

Du har også ret til at indgive eventuelle klager vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynet er ansvarlig for at overvåge lovgivningens anvendelse, og enhver, der mener, at en virksomhed behandler personoplysninger forkert, kan indgive en klage til Datatilsynet.


Ændring af privatlivspolitikken

Vi kan foretage ændringer i vores privatlivspolitik. Den seneste version af privatlivspolitikken er altid tilgængelig her på hjemmesiden. I tilfælde af opdateringer, der er afgørende for vores behandling af personoplysninger (f.eks. ændringer af nærmere angivne formål eller kategorier af personoplysninger) eller opdateringer, der ikke er afgørende for behandlingen, men som kan være afgørende for dig, vil du modtage information vedr. vores hjemmeside og via e-mail (hvis du har angivet e-mail) i god tid før opdateringerne træder i kraft. Når vi gør oplysninger om opdateringer tilgængelige, vil vi også forklare betydningen af opdateringerne, og hvordan de kan påvirke dig.


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk