FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Etui

Covers til Apple AirPods 3

AirPods 3 leveres med deres eget opladningsetui, helt lige som de tidligere AirPods-modeller. Som ved de andre modeller, så er AirPods 3-opladningsetuiet lavet af den samme blanke plastfinish.
Læs mere covers til Apple AirPods 3

Populære produkter (30 af i alt 57)

Læs mere covers til Apple AirPods 3
Det har det med at tiltrække ridser som en magnet. Hvis du derfor ønsker at passe på etuiet, kan det være en idé at investere i et cover til dine AirPods 3.

Flere forskellige valgmuligheder

Der findes flere typer af covers; læder, silikone eller TPU (plastik, gummi og silikone). Alle tre typer sikrer dine AirPods 3 mod at blive ridsede og støvede. En af de største fordele, ved at købe et cover til dine AirPods 3, er, at det forhindrer plastbelægningen i at blive ridset og bulet. Derudover vil et cover også give dine AirPods 3 et unikt udseende. Det unikke look kan være nyttigt til at skelne dine AirPods fra venners eller familiemedlemmers. En anden grund til at få et cover er, at det er en mulighed for dig til at udtrykke din personlige stil.

Andre features

Med de fleste AirPods-covers medfølger der også en nøglering, og her har du mulighed for at montere dine nye AirPods 3 et sikkert sted. Dette har også den fordel, at du ikke skal lede efter etuiet. Mange af de nye covers understøtter trådløs opladning. Tjek dog på forhånd, at produktet er kompatibelt med MagSafe-opladning.

Sikre dine AirPods 3 mod vand

AirPods 3 er IPX4-klassificeret i forhold til vandtæthed, hvilket betyder, at de kan modstå vandstænk og sved fra alle retninger - dog ikke ved fuld nedsænkning. Du kan også her få et beskyttende cover, der dækker og beskytter 100%.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk