FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
taske
tás
oplader
nomad
airtag
magsafe
brodit
iphone 15 pro max
ulanzi
cricut joy
iphone x cover
ram
iphone 15 pro cover
stylus
tomtoc
iphone 12 mini
powerbank
Etui

Covers til Apple AirPods 3

AirPods 3 leveres med deres eget opladningsetui, helt lige som de tidligere AirPods-modeller. Som ved de andre modeller, så er AirPods 3-opladningsetuiet lavet af den samme blanke plastfinish.
Læs mere covers til Apple AirPods 3

Populære produkter (30 af i alt 68)

Læs mere covers til Apple AirPods 3
Det har det med at tiltrække ridser som en magnet. Hvis du derfor ønsker at passe på etuiet, kan det være en idé at investere i et cover til dine AirPods 3.

Flere forskellige valgmuligheder

Der findes flere typer af covers; læder, silikone eller TPU (plastik, gummi og silikone). Alle tre typer sikrer dine AirPods 3 mod at blive ridsede og støvede. En af de største fordele, ved at købe et cover til dine AirPods 3, er, at det forhindrer plastbelægningen i at blive ridset og bulet. Derudover vil et cover også give dine AirPods 3 et unikt udseende. Det unikke look kan være nyttigt til at skelne dine AirPods fra venners eller familiemedlemmers. En anden grund til at få et cover er, at det er en mulighed for dig til at udtrykke din personlige stil.

Andre features

Med de fleste AirPods-covers medfølger der også en nøglering, og her har du mulighed for at montere dine nye AirPods 3 et sikkert sted. Dette har også den fordel, at du ikke skal lede efter etuiet. Mange af de nye covers understøtter trådløs opladning. Tjek dog på forhånd, at produktet er kompatibelt med MagSafe-opladning.

Sikre dine AirPods 3 mod vand

AirPods 3 er IPX4-klassificeret i forhold til vandtæthed, hvilket betyder, at de kan modstå vandstænk og sved fra alle retninger - dog ikke ved fuld nedsænkning. Du kan også her få et beskyttende cover, der dækker og beskytter 100%.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk