FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 13 mini

Skærmbeskyttelse til din iPhone 13 mini er et helt essentielt tilbehør. De fleste af os har vores smartphones med os, lige meget hvor vi er, eller hvad vi laver.
Læs mere skærmbeskytter til iPhone 13 mini

Populære produkter (30 af i alt 42)

Læs mere skærmbeskytter til iPhone 13 mini
Samtidig er de blevet en uundværlig del af vores hverdag, og når de går i stykker, er det både irriterende og dyrt at få repareret dem. Derfor er det vigtigt at beskytte telefonen og især skærmen, både for at spare tid og penge.

Din iPhone 13 har brug for skærmbeskyttelse

Den mest essentielle del af din iPhone 13 eller iPhone 13 mini er skærmen. Det er selvfølgelig den, du både ser på og bruger mest og den, som fylder mest på telefonen. Og samtidig er det også den mest skrøbelige del, som er lavet af glas. Tænk på, hvad du udsætter din telefon for i løbet af en dag - den roder måske rundt i din taske eller lomme sammen med nøgler og andre ting, der kan ridse den, ligger på usikre overflader, eller måske løber du eller laver andre aktiviteter med den i hånden. Så er det vist tydeligt, at skærmen har brug for lidt ekstra beskyttelse. Der skal jo ikke andet end et uheldigt øjeblik til, før skærmen er ridset eller sprækket.

Diskret og billig skærmbeskyttelse

Heldigvis findes der i dag mange forskellige slags skærmbeskyttelse at vælge imellem. Lige fra transparent plastfilm, som du nemt klistrer over skærmen til et tyndt lag af hærdet glas, som giver endnu stærkere beskyttelse. Alle slags skærmbeskyttelse er både nemme at påsætte og diskrete, så de ikke forstyrrer hverken anvendelsen eller udseendet på din iPhone 13. Og fælles for dem alle er, at de er meget billigere end en ny skærm til din telefon. Så skynd dig at beskyt skærmen på din iPhone 13, før uheldet er ude.

Alle skærmbeskyttere, du finder i denne kategori, er kompatible med iPhone 13 mini .
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk