FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 12

I denne kategori kan du finde et bredt udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone 12.

Hvorfor bruge skærmbeskyttelse?
Læs mere skærmbeskytter til iPhone 12

Populære produkter (30 af i alt 49)

Læs mere skærmbeskytter til iPhone 12
En moderne smartphone koster adskillige tusinde kroner i anskaffelse. Din smartphone er nok den brugsgenstand, som du oftest bruger i løbet af en dag. De fleste smartphones har sarte overflader af metal og glas, der kan blive påvirket af støv og snavs. På den baggrund giver det god mening, at du ofrer et forholdsvis beskedent beløb på skærmbeskyttelse til din smartphone. Skærmen er den fysiske brugergrænseflade på din smartphone. Den skal helst kunne holde til intensiv brug gennem længere tid. Den må naturligvis også gerne forblive pæn og fri for ridser. Også selv om den af og til ligger i en lomme eller taske sammen med et bundt nøgler eller lignende.

Hvis uheldet er ude, ligger prisen for udskiftning af skærmen på en iPhone 12 i øvrigt langt over prisen for en skærmbeskyttelse af god kvalitet.

Kort om skærmbeskyttelse

I al sin enkelhed består en skærmbeskyttelse af en transparent og ret stiv folie, som du placerer på skærmen på din iPhone 12. Den medfølgende renseserviet bruges til grundig aftørring af skærmen inden montering.

Skærmen på din iPhone skal gøres godt ren inden montering af en skærmbeskyttelsen. Der er nemlig kun en ting, der holder skærmbeskyttelsen på plads. Den selvklæbende effekt, der skabes ved at folien er i lufttæt kontakt med skærmen uden indkapslet fugt eller støv.

En korrekt monteret skærmbeskyttelse er i praksis usynlig. Betjeningen af din iPhones touchskærm forringes ikke af det ekstra lag folie uden på skærmen. Derfor er en skærmbeskyttelse et oplagt valg for dig, der gerne vil passe godt på din iPhone 12.

Vælg den rigtige skærmbeskyttelse

Det er vigtigt, at du vælger en skærmbeskyttelse, der passer nøjagtigt til din iPhone 12. Det sikrer, at udskæringen til højttaler og frontkamera sidder præcist, og at størrelsen er perfekt tilpasset. Vores udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone 12 i god kvalitet finder du i denne kategori.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk