FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Covers og etuier

Cover og etui til iPhone 12 mini

Hvis du gerne vil passe rigtig godt på din iPhone 12 mini, bør du beskytte den med enten et cover eller et etui. Udvalget på markedet er rigtig stort, inden for begge dele.
Læs mere cover og etui til iPhone 12 mini

Populære produkter (30 af i alt 230)

Læs mere cover og etui til iPhone 12 mini
Hvis du gerne vil have hjælp, til at vælge den helt rigtige beskyttelse til din iPhone 12 mini, kan du læse vores miniguide her.

Cover eller etui

Der findes rigtig mange forskellige typer af beskyttelse til din iPhone 12 mini. Det første du bør gøre op med dig selv, er om du vil have et cover eller et etui. Begge opfylder behovet for beskyttelse af din mobil. Men de gør det på forskellige måder. Med et cover får du en beskyttelse af din iPhone 12 mini, der sidder på bagsiden af mobilen. Med et cover er skærmen fri og uden beskyttelse. Hvis du i stedet ønsker en beskyttelse, der skal kunne omslutte hele mobilen, når den ikke er i brug, bør du gå efter et etui. Om du er mere til den ene eller den anden løsning, er naturligvis en meget individuel smagssag.

Flere funktioner

Du bør også gøre op med dig selv, hvad du har behov for, her om dit cover eller etui skal have flere funktioner. Har du eksempelvis behov for plads til dine kort? Skal der være indbygget pung med lynlås. Det kan også være, at du synes det er smart at coveret har en indbygget stander. På den måde kan du stille mobilen, hvis du skal bruge den til videoopkald eller streaming.

Valg af design

Når alt kommer til alt, skal dit valg af cover eller etui gerne være et positivt bidrag til din iPhone 12 mini. Derfor er det også vigtigt, at du finder en model, du godt kan lide at se på og røre ved. Vi har et stort udvalg i mange flotte farver og lækre materialer. Lad din personlige smag og behovet være afgørende for valget.
For at maksimere beskyttelsen af din mobil anbefaler vi, at du supplerer med en skærmbeskytter.

Husk, at nedenfor ser du kun de mest populære cover & etui, for at se flere vælg en kategori!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk