FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Computertasker

Computertasker, der passer til Macbook Pro 16"

Du kan vælge mellem en række computermodeller, der passer lige så godt til en 16-tommer MacBook Pro som andre 15-tommer bærbare computere. For eksempel har vi en stilfuld ærme, som du kan bruge som beskyttelse til din MacBook.
Læs mere computertasker, der passer til Macbook Pro 16"

Populære produkter (30 af i alt 302)

Læs mere computertasker, der passer til Macbook Pro 16"
Det er også muligt at udfolde sig, så du får en position med en musemåtte.

Tasker og rygsække

Der er klassiske polstrede bærbare etuier, der beskytter din computer mod stød. Du finder også modeller med kun et håndtag eller modeller med skulderstropper, så du nemt kan bære tasken. Du kan vælge mellem forskellige materialer som polyester eller læder. Nogle af materialerne beskytter også mod vand.

Derudover har vi modeller, der er rygsække, og så kan du også få noget andet du har brug for i din taske. Rygsækkene er polstret for at beskytte din computer, og nogle af materialerne er også vandafvisende.

Mange funktioner

Du har også mulighed for at vælge en af vores modeller med antimikrobiel beskyttelse, der forhindrer og eliminerer bakterievækst på din taske eller vælge at få en model, der er udstyret med en USB-port. Derefter kan du nemt oplade din mobiltelefon med en powerbank, som du har i tasken.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk