FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
iPhone

Tilbehør til din iPhone

Hvis du har en iPhone, kan du få en masse smart tilbehør til den. Det er altid vigtigt at beskytte din smartphone, så den holder længst muligt.
Læs mere tilbehør til din iPhone

Populære produkter (30 af i alt 9600)

Læs mere tilbehør til din iPhone
Her er det muligt at få praktisk beskyttelse, der forlænger din iPhones levetid.

Du kan også få tilbehør, som giver dig mulighed for at oplade din smartphone trådløst. Det er ligeledes muligt at få tilbehør som smarte armbånd, så du kan have din mobil med på fx løbeturen.

Smart beskyttelse

Skærmen på din iPhone er konstant udsat i dagligdagen. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at den er godt beskyttet. Her kan du få skærmbeskyttelse af fx hærdet glas. Du påsætter det som et gennemsigtigt lag på din skærm. Du bemærker nærmest ikke, at det er der, og du kan bruge sin smartphone helt som normalt.

Trådløs opladning

Tilbehør, der kan oplade din iPhone trådløst, sparer dig for problemer med bortkomne, glemte eller defekte ladekabler. Du kan få opladere som plader, som du blot lægger din iPhone på, og herefter begynder den at oplade.

Du kan placere den trådløse oplader det sted, hvor du oftest plejer at sætte din iPhone til opladning via et kabel. Det er en langt mere effektiv måde at oplade på, når du blot skal lægge din iPhone uden at tænke videre over det.

Armbånd til fitness m.m.

Med et armbånd til din iPhone skaber du nye muligheder. Du placerer din iPhone i holderen, som er en del af armbåndet. Herefter spænder du armbåndet på din arm. Nu kan du ubesværet have din smartphone med på fx en løbetur eller cykeltur og samtidig have dine hænder er frie.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk