FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Macbook Pro 14 (2023) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til Macbook Pro 14 (2023 med M2)

At udskifte en ridset og beskadiget skærm på en MacBook Pro 14 (2023, med M2) kan være en dyr historie. Det kan du nemt undgå ved hjælp af en skærmbeskytter .
Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 14 (2023 med M2)

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 14 (2023 med M2)
Hos os finder du skærmbeskyttere med forskellige praktiske egenskaber som beskyttelse mod synlighed eller som fjerner fingeraftryk og reflekser.

Beskyt dine øjne med anti-blåt lys

Bruger du mange timer foran computeren, er det smart at vælge en skærmbeskytter med anti-blåt lys egenskaber. Du beskytter så ikke kun skærmen mod ridser og snavs, men også dine øjne mod det skadelige blå lys, som skærmen udsender. Bruger du en MacBook Pro 14" (2023) på arbejdet, kan det være godt at investere i en skærmbeskytter, der også forhindrer uvedkommende i at se, hvad du har på skærmen. Tak fordi du er magnetisk fastgjort, så er de også nemme at tage med tænd og sluk efter behov.

Blød eller hård skærmbeskytter

Hvilket materiale du skal vælge er et spørgsmål om hvad du foretrækker eller har brug for, skærmbeskytterne er alle nemme at installere. Du får god beskyttelse, uanset om du vælger en blød blød film eller en skærmbeskytter af hærdet glas . Har du derimod din computer i miljøer, hvor der er risiko for stød, anbefaler vi et hærdet glas for den bedst mulige beskyttelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk