FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 13 Pro Max

At sørge for beskyttelse af nyerhvervet og imødeset teknologi er en fornuftig strategi. Særligt når du som forbruger vælger at investere i et dyrt kvalitetsprodukt.
Læs mere skærmbeskytter til iPhone 13 Pro Max

Populære produkter (30 af i alt 65)

Læs mere skærmbeskytter til iPhone 13 Pro Max
Med den nyeste skærmbeskyttelse til iPhone 13 Pro Max er dette en nem og ligetil opgave.

Innovativ og diskret beskyttelse

Moderne skærmbeskyttelse er efterhånden så efterprøvet og udviklet, at den hverken kan mærkes eller ses. Med en tykkelse på omkring 0,3 mm vil det ekstra lag glas på din skærm ikke forringe din telefons æstetiske udtryk; designet vil være ganske upåvirket, da glasset er noget nær usynligt. Dertil kommer, at funktionaliteten af skærmen heller ikke nedsættes. Du kan derfor nyde godt af en beskyttet skærm uden påvirkning af følsomheden på din telefons touch-funktion. Dog er det ved montering meget vigtigt, at skærmen på din iPhone er fuldstændig rengjort. Årsagen til dette er, at snavs fanget mellem din skærm og den monterede beskyttelse kan resultere i forringelse af touch funktionen. Derfor tilbyder de fleste forhandlere montering, så du er sikret et optimalt resultat.

Hvilke materialer består din skærmbeskyttelse af?

Som oftest består moderne skærmbeskyttelse af såkaldt hærdet glas, og du vil også kunne støde på betegnelsen H9. Sidstnævnte indikerer, at denne type glas er hele ni gange hårdere end almindeligt glas. Hærdningsprocessen er relativt simpel; glasset opvarmes til omkring 700-750 grader, for derefter at blive nedkølet med luft under tryk. Herved opnås hærdning, og du sikres en højere grad af beskyttelse mod fald og slag.

Herudover har mange typer skærmbeskyttelse en lamineret overflade, hvilket vil forhindre splintring i tilfælde af, at skærmbeskyttelsen skulle gå i stykker. Dette vil holde glasset på plads, indtil du har mulighed for at skifte beskyttelsen ud.

Udvalget af skærmbeskyttelse til iPhone 13 Pro Max er mangfoldigt, så du nemt kan få dækket lige netop dine behov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk