FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ry
ipad cover
ram mount
ipad
cricut
pen
taske med
brodit
tomtoc
iphone 15 pro max
magsafe
moment
ram-mount
nomad
iphone 14 cover
powerbank
ulanzi
foto
ram mount b base
airtag
Bestil inden kl. 14 den 19. december for garanteret levering inden jul - Læs mere om datoer & tidspunkter
Opladere

Oplader til iPhone

Hvad enten du er på jagt efter en ladestation, en trådløs MagSafe lader eller blot en simpel lader til dit Apple produkt, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder et stort udvalg i ladere til iPhone, og du finder derfor alt samlet på et sted.
Læs mere oplader til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 701)

Læs mere oplader til iPhone

En ladestation til det hele

Vores ladestationer tilbyder muligheden for at oplade både AirPods, Apple Watch og iPhones samtidig. Alternativt kan du vælge en model med mulighed for opladning af flere enheder samtidig. Hvis du ønsker en ladestation med til mange enheder samtidig, er vi også gerne behjælpelige. Her fås eksempelvis ladestationer med mulighed for hele 10 tilslutninger på en gang. Det vil sige, at alle familiens enheder kan oplades samtidig, og det er altid nemt at huske, hvor mobilen er. Den er nemlig i ladestationen.

Trådløs, USB eller soloplader - find det her

Vi har et stort udvalg af forskellige ladertyper. Hvis du ønsker den absolut nyeste teknologi, så tag et kig på vores MagSafe-ladere. Her får du hurtig, trådløs ladning af de nyeste iPhones. Alt foregår gennem magnetisk tilslutning. Vælger du en trådløs oplader med QI-certificering, har du endvidere mulighed for at oplade dine AirPods og lignende.

Er du mere til traditionelle vægladere, er dette intet problem. Skal du lade en, tre eller måske seks enheder samtidig? Vi har vægladere i mange varianter og med forskellige tilslutningsmuligheder. Du finder derfor både USB-A- og USB-C-ladere i vores sortiment, så der er noget til ethvert behov.

Er du på ferie et sted, hvor der ikke er strøm i nærheden? Det kunne eksempelvis være en telttur, kanotur eller lignende. Her kan en soloplader være behjælpelig. Ved hjælp af solceller opbevares strømmen i disse smarte powerbanks, og du kan efterfølgende oplade din iPhone via USB-tilslutning. Solopladere fås i mange forskellige modeller med forskellig kapacitet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk