FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
AirTag

AirTag og AirTag tilbehør

Der er mange ting i hverdagen, som du har brug for at holde styr på. Hvis du er som de fleste mennesker, har du sandsynligvis brugt meget tid på at lede efter din tegnebog, nøgler til hjemmet eller bilnøglen.
Læs mere airTag og AirTag tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 115)

Læs mere airTag og AirTag tilbehør
Apple AirTag er et produkt designet til at gøre det lettere, når du tilfældigvis placerer vigtige ting.

Nem at bruge

Brug Find-appen til at finde din AirTag og dermed det, du har knyttet den til. Det er en app, der allerede er installeret på din iPhone. Apples AirTag fungerer bedst til iPhone 11 eller nyere, da appen derefter kan vise både retning og afstand til objektet. Hvis du har en ældre iPhone-model, er det dog ikke noget problem, fordi bakken er fuldt kompatibel med endnu ældre modeller.

Hvis der skulle være uheld, kan du ved hjælp af din iPhone sætte din AirTag i tabt tilstand. Et signal fra bakken kan derefter hentes af et andet af Apples produkter, som du modtager en besked om. Af hensyn til dit privatliv er hele processen imidlertid krypteret og anonym.

Smart tilbehør

For at beskytte din AirTag skal du bruge en slags sag. Der er en masse tilbehør til din AirTag. En god sag at lægge den i vil være en dejlig detalje på nøglering. Hvis du ofte mister dine briller, er der fleksible sportsstropper med plads til en AirTag, som også holder brillerne på plads under forskellige aktiviteter.

Med det forskellige tilbehør kan du ændre udseendet på din AirTag og personliggøre det. Derudover bliver det lettere at genkende din egen nøglering, hvis de andre i familien også har en AirTag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk