FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
iPad 10,9 (2022) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPad 10,9 (2022)

Det er en rigtig god ide at beskytte sin iPad 10,9 (2022). Taber man sin iPad uden skærmbeskyttelse, kan det hurtigt blive en bekostelig affære.
Læs mere skærmbeskytter til iPad 10,9 (2022)

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til iPad 10,9 (2022)

Så godt som usynlig

En skærmbeskytter til en iPad 10,9 er ikke lig med en dårligere oplevelse, tværtimod! Nutidens skærmbeskyttere ligger som et fint ekstralag ovenpå skærmen, og hvis blot det monteres rigtigt, lægger man slet ikke mærke til det.

Mere frihed

Ved at bruge skærmbeskyttelse har man pludselig også langt mere frihed, når man bruger sin iPad. Man behøver ikke være bange for, om man taber sin iPad, ligesom at man heller ikke skal være påpasselig med, om der kommer brugsridser i skærmen. Skærmbeskytteren er stærk og står imod de fleste knubs.

En god investering

Skærmbeskyttelse til iPad 10,9 er en rigtig god investering. Ikke blot her og nu men også fremover. Ved at montere skærmbeskyttelse på sin iPad sikrer man sig, hvis uheldet skulle være ude. En tabt iPad, hvor skærmen går i stykker, betyder ofte, at iPad'en er ubrugelig, indtil skærmen er skiftet. Skærmbeskyttelsen koster langt mindre end, hvad en ny skærm gør. Derudover er en iPad uden ridser i skærmen også langt nemmere at videresælge, hvis man på et tidspunkt vil have sig en nyere model.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk