FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ry
ipad cover
ram mount
ipad
cricut
pen
taske med
brodit
tomtoc
iphone 15 pro max
magsafe
moment
ram-mount
nomad
iphone 14 cover
powerbank
ulanzi
foto
ram mount b base
airtag
Bestil inden kl. 14 den 19. december for garanteret levering inden jul - Læs mere om datoer & tidspunkter
AirPods 3 Øreekroge

Ørekrog til Apple AirPods 3

Elsker du lyden, udseendet og følelsen af dine Apple AirPods 3? Men bliver de ved med at glide ud af dine ører?
Læs mere Ørekrog til Apple AirPods 3

Sorter efter:

Læs mere Ørekrog til Apple AirPods 3
Apple har med sin one-size-fits-all tilgang for AirPods generationerne 1-3 fokuseret på, at den ydre del af trommehinden ikke er den samme størrelse for alle mennesker. Enten bliver dine AirPods 3 i dine ører, eller også har de svært ved at sidde fast. Du kender måske fornemmelsen af at dine AirPods langsomt kryber ud af dine ører, indtil du næsten ikke kan høre lyden. Problemet bliver især frustrerende, hvis du træner, sveder eller bare bevæger dit hoved lidt.

AirPods 3 ørekroge

Der findes flere muligheder til at sikre at dine AirPods 3 bliver i øret. Ørevinger eller ørekroge er de mest almindelige. Hvis du ikke kan lide ørevinger, der går ind i øret, så kan du bruge en ørekrog i stedet. En ørekrog fastgøres til dine AirPods 3, og krogen går til toppen af øret og ikke ind i selve øregangene. Når først du har placeret krogen over øret, er du sikker på at dine AirPods 3 ikke falder ud ved et uheld. Så kan du nyde dine ture i motionscenteret, eller andre fitnessaktiviteter, uden at bekymre dig om dine AirPods 3.

Ørekrogene er fremstillet af termoplastisk polyurethan (TPU) som sikre, at de bevarer deres form og er behagelige at have på over længere perioder. Ørekrogene kan fås i flere farver.

Vær opmærksom på at AirPods ørekroge ikke passer ned i AirPods 3 opladeretuiet. Du bliver derfor nødt til at fjerne ørekrogene, før du lægger dine AirPods 3 til opladning i etuiet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk