FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
AirPods 3 Øreekroge

Ørekroge/hovedtelefonkroge til Apple AirPods 3

Elsker du lyden, udseendet og følelsen af dine Apple AirPods 3? Men bliver de ved med at glide ud af dine ører?
Læs mere Ørekroge/hovedtelefonkroge til Apple AirPods 3

Sorter efter:

Læs mere Ørekroge/hovedtelefonkroge til Apple AirPods 3
Apple har med sin one-size-fits-all tilgang for AirPods generationerne 1-3 fokuseret på, at den ydre del af trommehinden ikke er den samme størrelse for alle mennesker. Enten bliver dine AirPods 3 i dine ører, eller også har de svært ved at sidde fast. Du kender måske fornemmelsen af at dine AirPods langsomt kryber ud af dine ører, indtil du næsten ikke kan høre lyden. Problemet bliver især frustrerende, hvis du træner, sveder eller bare bevæger dit hoved lidt.

AirPods 3 ørekroge

Der findes flere muligheder til at sikre at dine AirPods 3 bliver i øret. Ørevinger eller ørekroge er de mest almindelige. Hvis du ikke kan lide ørevinger, der går ind i øret, så kan du bruge en ørekrog i stedet. En ørekrog fastgøres til dine AirPods 3, og krogen går til toppen af øret og ikke ind i selve øregangene. Når først du har placeret krogen over øret, er du sikker på at dine AirPods 3 ikke falder ud ved et uheld. Så kan du nyde dine ture i motionscenteret, eller andre fitnessaktiviteter, uden at bekymre dig om dine AirPods 3.

Ørekrogene er fremstillet af termoplastisk polyurethan (TPU) som sikre, at de bevarer deres form og er behagelige at have på over længere perioder. Ørekrogene kan fås i flere farver.

Vær opmærksom på at AirPods ørekroge ikke passer ned i AirPods 3 opladeretuiet. Du bliver derfor nødt til at fjerne ørekrogene, før du lægger dine AirPods 3 til opladning i etuiet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk