FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Adaptere Billedadaptere

Billedadaptere til Mac

Når du skal tilslutte en ekstra skærm eller et fjernsyn til en stationær Mac eller MacBook , har du i de fleste tilfælde brug for en adapter af en eller anden art. USB-C til HDMI er nu den mest almindelige løsning, der fungerer med de fleste moderne tv og computerskærme.
Læs mere billedadaptere til Mac

Sorter efter:

Læs mere billedadaptere til Mac
Vi har også andre løsninger til at forbinde din computer til andre enheder, f.eks. Den lignende DisplayPort -teknologi, til dem, der har brug for det.

Vores sortiment af USB-C til VGA

VGA er den ældste type analog skærmport. Det faktum, at det er analogt, gør billedoverførslen følsom over for kabellængden mellem computeren og skærmen. Vi har forskellige muligheder at vælge imellem, fra enkle kabler med stik i hver ende til mere avancerede adaptere med flere tilslutningsmuligheder. Blandt disse er for eksempel forskellige typer dockingstationer. De giver dig mulighed for at få forskellige varianter af analoge og digitale porte i en og samme enhed.

USB-C til DVI

Teknologien til DVI er interessant for mange, da den kan konfigureres til både analogt og digitalt signal. Teknologien har eksisteret i lang tid, og den er stadig meget populær blandt skærmproducenter. Bare husk, at DVI ikke understøtter lydoverførsel, så du har brug for en separat løsning til det.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk