FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
MagSafe Kortholder

Kortholder med MagSafe

En kortholder er en bekvem løsning for dem, der ønsker at undgå at bære rundt på en pung, men ønsker et bestemt sted til deres kort. Med en MagSafe-udstyret kortholder kan du være sikker på, at dine kort er sikkert på plads.
Læs mere kortholder med MagSafe

Sorter efter:

Læs mere kortholder med MagSafe
Derudover kan du vælge mellem flere forskellige materialer og farver.

Fleksible løsninger med MagSafe

Kortholdere er blevet mere og mere populære. Derfor er designet af dem også blevet bedre og mere praktisk. Der er flere forskellige modeller nu end før. På den måde kan du finde den MagSafe kortholder, der passer til din stil.

Der er mange fordele ved at bruge en kortholder i stedet for en pung. Du behøver ikke at bære rundt på flere forskellige gadgets. Risikoen for at glemme din pung eller telefon er således meget mindre. Med kortholderen fastgjort til din telefon, har du altid de vigtigste kort med dig. Faktum er, at du ikke skal have kort i holderen, du kan for eksempel have visitkort eller billeder af dine børn i stedet for.

Hvorfor er MagSafe god?

De specielle magneter, der findes i MagSafe-produkter, er skabt til at passe til hinanden, men ikke andre magneter. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at andre metaller eller magneter klæber. Fordi magneterne er specialdesignede, sidder de ekstra stærkt og sikkert sammen.

MagSafe passer problemfrit på en iPhone 12 eller nyere version, takket være de specielle magneter, der allerede er i telefonen. Hvis du har en ældre model af iPhone , skal du bruge et MagSafe etui eller et klistermærke med den specifikke magsafe magnet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk