FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Contour Universal ArmSupport

  • Contour Universal ArmSupport
  • Contour Universal ArmSupport
  • Contour Universal ArmSupport
  • Contour Universal ArmSupport

Contour Universal ArmSupport

Art. nr. V48595

Øg komforten og reducer spændinger i nakke, ryg, arm og håndled med en Universal ArmSupport, der automatisk giver en ergonomisk arbejdsstilling.

Mere information
1.279 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Garanti: 2 år

Findes i følgende kategori(er):

Universal ArmSupport giver en optimal arbejdsstilling.

Hvis du arbejder foran computeren i flere timer hver dag, er det vigtigt at have en behagelig og neutral kropsholdning. Med en underarm support, du automatisk få en bedre arbejdsstilling, hvor hænderne er ergonomisk rigtig acer ade foran kroppen - både når du arbejder stående og siddende.

Forøg komforten og reducer spændinger i nakke, ryg, arm og håndled med Universal ArmSupport, som automatisk giver en ergonomisk arbejdsstilling. Uanset hvilken mus og tangent du har, aflaster en underarmsstøtte underarmen effektivt, og spændingen i overkroppen reduceres mærkbart. Armlænet er sign til brug med Contour RollerMouse produkter, inklusive Balance Keyboard.

Armlænet har en blød kerne, der giver håndled og arme bedre støtte og fordeler trykket over et større område. Universal ArmSupport er let at installere og passer til alle standardborde. Armlænet er også let at desinficere med alkohol, så du kan holde arbejdspladsen ren og hygiejnisk.

Farve: Sort

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Stäng