FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
  • Elesense E1129 Monitor LED lamp
Art. nr. V65929

Elesense E1129 Monitor LED-lampe

Sørg for optimal belysning, når du arbejder eller spiller spil. Skærmlampen Elesense E1129 genererer øjensikkert lys, der ikke reflekteres fra skærmen.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
589 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Sørg for optimal belysning, når du arbejder eller spiller spil. Elesense E1129 monitorlampen genererer øjensikkert lys, der ikke reflekteres fra skærmen, ikke trætter dine øjne eller blænder.

Du kan justere lysstyrken og farvetemperaturen (2700-6500 K). Sættet indeholder også et USB-C-kabel og en cirkulær fjernbetjening, der giver dig mulighed for at fjernstyre lyset. Produktet er kompatibelt med skærme, der er 0,7-4,5 cm tykke.

Optimal belysning

Elesense er praktisk, uanset om du arbejder eller slapper af. Takket være det gennemtænkte design falder lyset, det genererer, på dit skrivebord - det vil oplyse dit tangent eller din bærbare computer, mens det ikke reflekteres fra skærmen eller rammer dig i øjnene. Enheden er også kendetegnet ved dets høje farvegengivelsesindeks (Ra > 95).

Juster lyset efter dine behov

Planlægger du at arbejde lidt? Eller vil du slappe af efter en lang, udfordrende dag? Lampen E1129 giver dig optimal belysning til alle lejligheder! Lampen giver dig mulighed for at justere lysstyrken på lyset i 12 trin og justere dets farvetemperatur i 12 trin. Den tilbyder også 3 lystilstande - arbejdstilstand, afslapningstilstand og læsetilstand. Juster belysningen efter dine behov og nyd større komfort!

Forbedret design

Lampen er udstyret med højkvalitets LED"er - 45 af dem genererer varmt lys og 45 genererer koldt lys. Det er det, der giver dig mulighed for at justere belysningsparametrene efter dine behov! Den er også meget nem at installere og har gummipuder for at forhindre skader på skærmen. Lampen har desuden en indbygget lyssensor.

Funktionel fjernbetjening medfølger

Der medfølger en cirkulær fjernbetjening, så du kan styre den på afstand. Med dens hjælp kan du for eksempel justere lysets lysstyrke og farvetemperatur. Nu er alt hvad du behøver altid lige ved hånden! Men det er ikke alt - en fjernbetjening giver dig mulighed for at styre flere lys. På den måde behøver du ikke opsætte hver enhed separat! Batterier medfølger ikke (kræver 2x AAA-batterier).

Farve: Grå

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Andre kunder har også købt

Trolsk PU Leather Desk Mat
Trolsk PU Leather Desk Mat
Beskyt dit skrivebord med et stilrent underlag af kunstlæder. Skrivebordsunderlaget er 80 x 40 cm stort og skaber en flot indretningsdetalje på dit hjemmekontor.
Er på lager, sendes i morgen
Brun
179 kr
Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng