FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
airtag
cricut
pen
projektor
proclip
ram
brodit
ipad
ram mount x
cover 6
cover
nomad
ipad cover 10,2
magsafe
ipad cover
ipad air 4
ipad 10.9 cover
Samsung Galaxy A25 Skal & fodral

Covers og etuier til Samsung Galaxy A25

Skaller og etuier til Samsung Galaxy A25 er uundværligt tilbehør til at beskytte enheden mod ridser, stød og andre skader og samtidig give et personligt præg og ekstra funktionalitet. Med en række muligheder på markedet kan brugerne finde det, der passer bedst til deres stil og behov.
Læs mere covers og etuier til Samsung Galaxy A25

Sorter efter:

Læs mere covers og etuier til Samsung Galaxy A25

Tynde skaller

Et almindeligt valg er den tynde og lette skal lavet af materialer som TPU eller polycarbonat. Disse etuier giver grundlæggende beskyttelse mod mindre stød og ridser uden at tilføje meget bulk til enheden. De fås i forskellige farver og mønstre, hvilket gør det muligt for brugere at tilpasse udseendet af deres telefon efter deres personlige stil.

Holdbar beskyttelse

For dem, der leder efter mere robust beskyttelse, er der muligheder for hårde skal. Disse skaller er normalt lavet af holdbare materialer og kan tilbyde et højere niveau af beskyttelse mod større stød og fald. Nogle hårde etuier kan også have ekstra funktioner såsom indbyggede stødabsorberende egenskaber eller hævede kanter for at beskytte skærmen og kameraet mod ridser.

Pung etui

Etuier er også populært tilbehør til Samsung Galaxy A25, da de ikke kun beskytter enheden, men også tilbyder ekstra funktionalitet. Pungcovers kombinerer en beskyttende skal med lommer til at opbevare kreditkort , kontanter og andre småting, så brugerne kan rejse lettere ved at have alt, hvad de har brug for i deres telefoncover.

Med det rigtige cover eller etui kan du nyde både stil og funktion, mens du holder din Samsung Galaxy A25 i top stand.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk